Er wordt goed uitleggegeven wat er gebeurd

Gewoon goed geholpen en er werd toelichting gegeven wat er gebeurde.

Goede behandeling

Ik ben correct behandeld door Stefania

Lekker relaxed zo'n periodiek consult.

Ik heb mijn eigen tanden nog, dwz geen kronen, implementaten en geen kunstgebit. Natuurlijk mis ik wel wat tanden, met name kiezen maar dat zie je zo niet en bovendien heb ik geen last van bij het eten. Ben ik best gelukkig mee. Natuurlijjk begint de tandarts er wel eens over, maar gelukkig beslis ik er zelf over in goed overleg.

Fijne tandarts

Hele fijne tandarts, relaxed, super met de kinderen.

Goed en vriendelijk.

snel en netjes

snel en netjes

Zoals altijd fijne sfeer en goede behandeling!!

De ontvangst is al relaxed, de behandeling prima en de assistente onvervangbaar.

Nooit geen problemen

Een fijne tandarts geen klachten altijd perfect Ik weet zijn naam niet???

Goede uitleg en deskundigheid

Deskundig geholpen en in een goede sfeer . Zeer tevreden.

Goede en rustige uitleg.

Gewoon top.

Zijn toppers daar, allemaal.

prima en netjes behandeld

Op dit moment heb ik minder last van de kies. Antibiotica helpt. Voor de toekomst even aanzien.

Vriendelijk, meedenkend en kundig.

Lobke is al jaren mijn Mondhygieniste en ze is ontzettend vriendelijk en kundig.

Goede behandeling

‘S morgens opgebeld, ‘s middags meteen geholpen.

Aardige leu

Fijn in umgang

Deel van een tand afgebroken. Twee uur na de melding al geholpen

Altijd goed

Bijzonder pijnlijk, maar alle rust en vakmanschap behouden

Tóch uitstekend

Hele fijne praktijk.

S. Nitsu is een geweldig goede tandarts. Heel aardig en heel ervaren.

Snel geholpen

Had probleem met een gebitsframe, is direct verholpen

Zeer zorgvuldig gewerkt

Met een uiterst gevoelig gebid is het prettig dat er voorzichtig te werk wordt gegaan en na goed overleg zorgvuldig wordt gewerkt.

Vriendelijk, zeer deskundig

Ik heb veel vertrouwen in mijn zachtaardige deskundige tandarts. Ook de organisatie is goed en deskundig met vrolijke mensen .

Al vele jaren na volle tevredenheid.

Prettige ontvangst en goede behandeling.

zeer prettig geholpen

Vredensestraat 24 B

7101 MK Winterswijk

Over Samenwerkende Tandartsen Winterswijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.