plezierig

Het loopt als een (gesmeerd Tandwiel)

Dat het lekker gaat en als je klaar bent niet het gevoel hebt O gelukkig dat heb ik weer gehad een enkele keer wel

Snelle oplossing voor mijn probleem

Van een tand was een stukje afgebroken. Ik liep de praktijk binnen met de bedoeling een afspraak te maken voor herstel. Na een kort overleg met de tandarts kon ik direct plaatsnemen in de stoel en tien minuten later was mijn probleem opgelost met een stevige opvulling in de beschadigde tand.

Verzorging mondhygeiste prima

Niet meer te betalen, dus nog maar een keer per jaar.

tandarts zeer kundig, administratie laat te wensen over

niets dan lof voor de tandarts die zich zo kort hier in het nederlands duidelijk weet uit te drukken, maar de laatste keer heeft de administratie mij op de verkeerde dag laten komen, eerst lieten ze me een poos in de wachtkamer zitten en werden de patienten na mij opgeroepen, toen ben ik naar de balie gestapt en bleek ik helemaal niet in het systeem voor die dag te staan en kon ik een paar dagen nog eens terugkomen, hadden ze mij meteen kunnen vertellen toen ik binnenkwam.

Wordt periodiek prima geholpen.

Ik kom om de 4 maanden bij de mondhygieniste en wordt daar prima geholpen voor het verwijderen van tandsteen... enz.

Lieve, duidelijke tandarts

Lieve tandarts die veel rekening houdt met de kinderen.

Heel prettig

Samen met mijn kinderen (3 en 5).. Voor de jongste erg spannend, maar tandarts nam alle tijd en legde alles goed uit voor ze.

Fijne aardige, begripvolle tandarts met vriendelijke assistentes

ik ga zonder veel stress naar de controle afspraken terwijl ik voor heen er erg zenuwachtig voor was. Ze is een fijne tandarts

Zeer geruststellend en duidelijke uitleg.

Ik heb nog 1 vraag voor tandarts S.Nitsu. U heeft rechtsboven 3 tanden netjes opgevuld tot aan het tandvlees, maar waarom niet met witte vulling, dezelfde kleur als de tanden. Het is nu gebeurt met grijs. Mvrgr.Rudi Beijers

Goed behandeld

Geen klachten prima.

Ontspannen en deskundig geholpen

Prettige tandarts die op een ontspannen manier vertelt wat er aan de hand is en ook tijdens de behandeling kort zegt wat ze doet.

Netjes en goede behandeling

Ben op een nette en goede manier behandeld tijdens mijn afspraak. Ook de nabehandeling in volle tevredenheid

Snel geholpen

Prettig tandartsbezoek

Het is nooit leuk naar de tandarts. Maar was prima allemaal

Prettige tandarts en assistenten

Je word altijd vriendelijk ontvangen en de tandarts legt alles heel goed uit wat ze gaat doen en overlegd het met je

Vriendelijk, oprecht geïnteresseerd. Snelle en fijne behandeling terwijl ik vroeger écht bang was voor de tandarts.

vriendelijk en deskundige behandeling

vriendelijk en deskundige behandeling en ook nog keurig op tijd! bovendien werden twee kleinere behandelingen meteen met de controle uitgevoerd, hetgeen ik zeer heb gewaardeerd.

Goed geregeld allemaal

Prima behandeling

De controles en daaruit voortkomende behandelingen verlopen meestal zeer rustig en grondig. Prima zo.

Wil niet meer aan dit soort onderzoeken mee doen

Prettig geholpen

Prettig geholpen

Vredensestraat 24 B

7101 MK Winterswijk

Over Samenwerkende Tandartsen Winterswijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.