Prima uitleg gehad over de verzorging van het gebit. Kortom prima geholpen.

Vlotte behandeling

Super snel geholpen

Vulling van de kies was eruit, afspraak was snel geregeld

Fijne tandarts met duidelijke uitleg.

Er wordt goed uitgelegd wat er gedaan wordt en waarom.

Prima service weer

Was voor controle, snel en vakkundig uitgevoerd

Een tandarts die precies is en tijd voor je neemt

Het is heel prettig dat de tandarts veel tijd voor je neemt en nauwkeurig werkt. Bijzonder prettig is dat hij handig is en afzuig soms zelf bediend. Ik vind het belangrijk dat er rust is aan de stoel.

Perfect.

Als heel erg prettig.

Mattig

Met spuiten zijn ze wel rustig en weet hij dat je bang bent maar als het in zit dan word er wat lomp gedaan als gevolg dat ik na de behandeling niet goed kan eten omdat jk last heb van me kaken en blaar in mijn mond en sinds ik terug ben met hoofpijn loopt en niet lekker ben Gr

Vriendelijk

Ik werd snel en vakkundig geholpen

Kroon en brug afgebroken op donderdag, eerst ff snel ‘tijdelijk’ geplakt, maandag direct geholpen

goed en vriendelijk geholpen tijdens dit controle bezoek

Zie hier boven. Het krukje gebruikt in de röntgen afdeling is erg onhandig. Ik ben goed ter been maar ik kan me ook patiënten voorstellen die moeite hebben met het plaats nemen op een krukje zonder ruggensteun en het juist plaats nemen op het krukje. Suggestie: Krukje met ruggen steun, zwenkwieltjes plaats nemen, de assistent duwt je op de juiste plaats, rem er op en klaar. Deelt u bovenstaande mening?

Kundige tandarts

Eerlijk advies en goede uitleg over evt behandelingen.

Prima service aardige tandarts.

Aardige mensen en vakkundig geholpen een prima ervaring.

Vriendelijke mensen.. goed geholpen

Nvt

Snel behandelt

Snel behandelt en goed contact

Ruim voldoende

Vriendelijk en kundig

Erg fijn met kinderen

Ze is erg rustig en duidelijk voor de kinderen Voor mijn kinderen nooit een drempel om te gaan

vriendelijk

op de afgesproken tijd aan de beurt. vriendelijke ontvangst

Fijn en duidelijk geholpen bedankt

Sfeer is goed ondanks het geen pretje is om er te komen

Goede uitleg, behandeling (trekken verstandskies) pijnloos uitgevoerd, en ook nog een aardige tandarts

Deskundige en goede uitleg.

Vriendelijk, deskundig.

Bevoel van zekerheid van goede zorg

Hoi daar! Ik ben onlangs bij de samenwerkende tandartsen in Winterswijk geweest en ik wil je graag wat positieve feedback geven. Het tandartsbezoek goed is verlopen en ben tevreden met de behandeling die ik hebt gekregen. Het is geweldig om te weten dat de tandartsen daar vriendelijk en professioneel zijn. Het kan soms eng zijn om naar de tandarts te gaan, maar de tandartsen daar weten hoe ze je op je gemak kunnen stellen en je comfortabel kunnen laten voelen tijdens mijn bezoek. Een gezonde glimlach is de moeite waard om te koesteren en te onderhouden.

Perfect zoals ze met je meedenken

Zoals in de zin hierboven het is een fijne tandarts waar je verteld word wat er aan de hand is en wat de mogelijkheden zijn

Vredensestraat 24 B

7101 MK Winterswijk

Over Samenwerkende Tandartsen Winterswijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.