Zoals gebruikelijk prima behandeling.

Verder commentaar overbodig.

Altijd goed

Lobke is kundig en heeft mij echt geholpen.

Lobke is een topper, echt geweldig.

Niets om op aan te merken

Hele vriendelijke en deskundige praktijk

Wij zijn een paar jaar patiënt geweest. Mijn gebit is er enorm positief op verbetert. Ik ben erg blij met de deskundigheid van alle medewerkers. Ook hebben ze mij heel goed geholpen met de overstap naar een andere praktijk in Brabant.

Prettige behandeling door ervaren medewerkster

Prettige behandeling

Zeer op mijn gemak en goed gevoel

Ik kwam voor second opion omdat ik een onderbuik gevoel had bij mijn tandarts. Afspraak gemaakt ik mocht komen en ik bleek gelijk te hebben. Maar omdat ik me gelijk op mijn gemak voelde en omdat ik het voor mijn dochter ook fijn vindt dat ze zich prettig voelt, gelijk dezelfde dag over geschreven.

Zeer te vreden

Prettig met de kinderen, heel positief en neemt de tijd. Erg vriendelijk

Voor de tweede keer bij de nieuwe tandarts geweest.Vond het contact prettig en open.Kwalitatief kan ik hier nog niets over zeggen.Vd Geijn was 40 jaar mijn tandarts en die vond ik erg goed.

Vriendelijk

Voor zover een tandartsbezoek prettig kan zijn.

Voor zover een tandartsbezoek prettig kan zijn.

Goede sfeer en ze denken goed mee

Zie boven

Ze doet het wel goed

Ze is rustig en gaat gestaag te werk

er werd alleen tandsteen verwijderd. dus niet bijzonder.

De volgende afspraak wordt door jullie vanaf nu digitaal doorgestuurd. Misschien is het handig om dezelfde dag ook een reminder naar de "patiënt" te sturen. Ikzelf was n.l. alweer vergeten wanneer en hoe laat de volgende controle plaats vindt.( door mij niet meteen opgeschreven)

Fijne tandarts

Fijne tandarts. Legt netjes uit wat er gaat gebeuren. Is rustig en beleefd.

Prima persoonlijke behandeling

Persoonlijke behandeling. Er wordt goed naar je geluisterd

Niks om op aan te merken

Kundig, meedenkend, meewerkend en daardoor ook zeer relax

fijne praktijk

fijne praktijk met deskundige mensen

Ontzettende lieve mensen allemaal

Door mijn grote angst heel erg gerustgesteld

Voldoet aan de verwachtingen

Ik ben tevreden over de tandarts.

Tevreden

Prima, lekker snel, geen poespas

Fijn, goed overleg, vriendelijk!

Ontzettende fijne tandarts

Ze is ontzettend aardig, meedenkend . Ik voelde me gelijk de eerste keer al heel ontspannen bij haar. Echt pijnloos zonder verdoving ;) echt super.

Vredensestraat 24 B

7101 MK Winterswijk

Over Samenwerkende Tandartsen Winterswijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.