Deskundig en vriendelijk personeel

Tandarts neemt de tijd voor zijn patiënten, legt uit wat hij gaat doen en is vriendelijk. Soms kan ik hem niet goed verstaan, maar dan is er altijd de Tandartsassistente nog. Vervolgafspraken maken gaat in goed overleg.

Je wordt heel correct geholpen

Snel en vlot geholpen. En goed!

Binnen 1 dag geholpen bij een spoedbehandeling. Goede organisatie.

De controlebeurt verliep uitstekend

Precies op de afgesproken tijd uitgevoerd en de behandeling was goed!

Vriendelijk, duidelijk

Super vriendelijk en duidelijk

Prettig geholpen. Nam ook de tijd om mij advies tegeven.

Zie bovenstaande reactie!

Perfekte behandeling gekregen

Moest 2 vullingen ondergaan. Deze zijn perfekt uitgevoerd.

Ok

Ok

Heel fijn

Was ontzettend bang van alle woeste Verhalen over wortelkanaal behandeling Maar werd door iedereen in de praktijk Ontzettend op mijn gemak gesteld

een heel fijn Team!

De Tandarts heeft ons heel erg gerust gesteld dat is een heel fijn gevoel Bedankt!

Goed behandeld en aardige mensen

Half uur na mijn afspraak tijd pas aan de beurt

Jullie plannen afspraken dat doe ik ook. En als ik om 9.00 een half uur te laat pas aan de beurt ben loopt mijn dag ook uit. Fijn voor jullie planning dat wij met 2 pers binnen 10 min weer buiten waren.

prima behandeling

prima behandeling

Prettige mensen

Goed team

Laagdrempelig

Deskundig en ontspannen sfeer

Deskundig, aardig, communicatief sterk

Prima!

Professioneel en ontspannen naar de tandarts

Ga nooit met tegenzin naar de tandarts. Wordt professioneel gekeken en gecommuniceerd. Alles wordt toegelicht en besproken.

Heel goed

Goed doktors

Ik ben prima geholpen

Ik ben prima geholpen

Gewoon goed

Weeken goed op tijd. Aardige tandarts.

Fijne tandartspraktijk.

Fijne tandartspraktijk met goede uitleg wat er gaat gebeuren en eventueel kostenplaatje

Aardige mensen en vlotte afhandeling

Goede behandeling

Controleafspraak heb ik als goed ervaren.

Super geholpen

Mijn ervaring is dat ik snel geholpen ben.

Vredensestraat 24 B

7101 MK Winterswijk

Over Samenwerkende Tandartsen Winterswijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.