Rik, Carolien en Hakima: Vriendelijk, betrokken, professioneel.

Hele fijne behandeling

Persoonlijke benadering en alles over de behandeling goed uitgelegd. Geen moment ongemakkelijk gevoeld. Ook de humor ontbreekt niet. Heel tevreden van begin tot eind. Complimenten.

Goede ervaring

Ik werd goed begeleid tijdens het trekken van mijn verstandskies. De tandarts was erg vriendelijk en vertelde mij duidelijk wat hij ging doen. Hij stelde mij ook op mijn gemak omdat ik nerveus was.

Uiters correcte behandeling

zie hiervoor

Uitstekend !

Zowel Tandarts Co en haar assistente. Helemaal vlij met Pleun de nieuwe mondhygiëniste !

Snel, goed , ervaren, efficiënt en altijd vriendelijk

Prettig

Prettig

Vriendelijk en professioneel

Altijd belangstellenden en betrokken.

prettig en professioneel

Achmed doet zijn werk secuur en gedegen, is vriendelijk en legt goed uit.

Goed werk

Zeer tevreden over de uitvoering van de tandreiniging.

Subliem

Ik kwam als spoedgeval binnen….ik ben echt fantastisch en snel geholpen. Er kwam gelijk een tandarts en een assistent voor me, ze luisterde aandachtig, handelde direct, overlegde de opties met mij en stelde mij gerust. In het bijzonder een geef ik een ‘chapeau’ voor de assistent die zo lief voor me was toen ik een zenuwaanval kreeg tijdens het maken van foto’s. Heel begripvol en menselijk. Beiden krijgen een 10. Groet Pascalle

John heeft me prima en zorgvuldig behandeld

Prima behandeling

Ik ben zeer tevereden

Ik ben zeer tevreden over de behandelingen en het deskundige advies van de tandarts en mondzorgkundige. Altijd professioneel en vriendelijk.

super professioneel

Bij binnenkomst meteen weten waarom het gaat, details kennen en een behandelplan voorstellen. Tijdens de behandeling bijsturen waar nodig en continu aangeven wat er gedaan wordt. Ik voelde me zo op mijn gemak dat ik zelfs even ben ingedut tijdens de behandeling.

Geen problemen i.v.m. verminderde mobiliteit. Kan fijn beneden behandelt worden. Behandeling door Pleun en Rik. Sloot mooi aan elkaar.

Kundig geholpen

Goed en kundig geholpen. Enige tip is dat het fijn was geweest om tijdens de lange behandeling iets meer uitleg te krijgen over wat er gedaan ging worden en waarom. Maar die wens zal per patiënt verschillen

Professioneel

Goed overleg, vriendelijk, professioneel.

Hele goede mondhygienste

Deskundig, persoonlijk en meelevend

Vriendelijke begroeting, toont interesse in hoe het gaat, deskundige behandeling, gewoon een prettig contact (al jaren lang)

Tandarts is invoelend en duidelijk .

De tandarts is zodanig goed ,dat ik hoop dat hij nog lang aan deze praktijk verbonden zal blijven .

Snel en vakkundig geholpen

Snel en vakkundig geholpen

Prima en vriendelijk

Prima en vriendelijke behandeling

Kom hier al jaren zijn geweldig

Er wordt naar je geluisterd, stap voor stap wordt er uitgelegd wat ze gaan doen. Als je even een kleine time out nodig hebt is dat geen probleem. Ook voor kleine kinderen zeker een aanrader.

prima vakman, snel en vaardig en plezierig

zie boven

Ik ga op zoek naar een andere tandarts

Poetsadvies en bleken van mijn voortand die dood is, komen niet overeen: De ene tandarts zegt, tandvlees niet meepoetsen, andere zegt wel meepoetsen. Ene zegt dat dode tand van binnenuit bleken niet gaat werken, de andere zegt dat het wel kan. Ze spreken elkaar tegen.

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.