Ik ga op zoek naar een andere tandarts

Poetsadvies en bleken van mijn voortand die dood is, komen niet overeen: De ene tandarts zegt, tandvlees niet meepoetsen, andere zegt wel meepoetsen. Ene zegt dat dode tand van binnenuit bleken niet gaat werken, de andere zegt dat het wel kan. Ze spreken elkaar tegen.

Goed en deskundig.

Ik voel me in goede en deskundige handen. De vorige wortelkanaalbehandeling is goed gegaan, bij deze is dat nog even afwachten aangezien de behandeling net geweest is. Maar ik heb er vertrouwen in. Een tip: aangezien de behandeling lang duurt (1,5 uur) graag keuze geven in welke muziek je (wel of niet) hoort. Nu stond Skyradio zachtjes aan. Zoals bekend kan muziek een kalmerend effect hebben.

helemaal top

helemaal top

Commercieel belang prevaleert boven patiënten belang.

Tandarts had me verwijsbrief voor kaakchirurg utrecht kunnen geven. En recept voorschrijven pijnstillers werd ook geweigerd. Ben teleurgesteld in de afwikkeling. Hierbij annuleer ik mijn afspraak voor 17 juni 2025.

Prettiger dan in het verleden,

zeer vakkundig erg prettig.

goede uitleg over de behandeling. fijn gevoel gewoon zeer goed.

Een zeer aangename en goed verzorgde manier van werken!!

Helemaal top

Goede tandarts, zegt waar je aan toe bent en zorgen voor een stralende lach:)

Altijd snel geholpen als er iets met spoed moet gebeuren.

Top geregeld, vullling was snel gerepareerd

Co handelt adequaat en snel. Fijn!

Goed geregeld en vriendelijk

Goed geregeld en vriendelijk

Zeer vriendelijk en kundig

Prettige ervaring, vriendelijk en kundig geholpen.

Er wordt goed advies gegeven.

Behandeling conform verwachting en zoals gewend

Behandeling conform verwachting en zoals al weer enige jaren gewend

Meer dan uitstekend geholpen !!

Zeer tevreden, goed en effectief geholpen ! Great teamwork ! Er wordt verteld tijdens de behandeling wat ze gaan doen, dat stelt je gerust en je voelt in deskundige handen en dat is ook wat het is. Top !!

Heel goed

Accuraat, professioneel

Prettige tandarts en assistente, stellen je op je gemak

Prima beandeling

Regulier bezoek mondhygiënist.

Heel fijn geholpen

Ik was door mijn tandarts doorgestuurd naar de endontoloog voor een wortelkanaalbehandeling. Doordat ik er flink last van had heeft ze in haar drukke agenda tijd gemaakt mij snel en kundig te helpen.

Goed maar duur

Om naast het trekken van een kies en het maken (en beoordelen) van kleine röntgenfoto ook nog eens € 28,83 voor consult te vragen (na twee controles per jaar) vind ik nogal buitensporig. Het is niet aan de patient om zo'n uitgebreide organisatie te financieren

Professioneel en adequaat behandeld

- van klachten afgeholpen - professionele benadering

Professioneel, zorgvuldig, vriendelijk

Vakkundig!

Snel en goed geholpen!

Prima op tijd, professioneel en geduldig.

Zie boven

weer adequate hulp op korte termijn

vertrouwenwekkend. Maar ik ben bang dat ik de enquetes niet meer ga invullen: ik zie de resultaten nooit en ik krijg er teveel van. de verplichte velden zijn een gotspe

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.