ben tevreden.

Deskundig, geen overdiagnostiek, helder

Professioneel en betrouwbaar, idem Ervaring met mw Knoef

een 10 !

top

De afspraken met mondhygiëne en tandarts waren goed georganiseerd.

Netjes na elkaar gepland. Goede uitleg bij de behandeling zonder mijn hoofd een andere kant op te trekken! Alles goed gepland op de begane grond ivm mijn hartklachten.

Prima ervaring, het blijft een 'moetje' maar door de sfeer en goede dienstverlening een bijna pretti

Ge ervaring.

Heel goed

De tandarts (Niels volgensmij) is heel professioneel en vriendelijk. En de assistente is ook echt een hele fijne vrouw met veel ervaring. Blij mee! Ik kom binnekort met mijn dochtertje van 2 langs en ga dan zeker naar dit topduo!

Op tijd en vriendelijk

Peima

Altijd een luisterd oor

Goede uitleg en goede behandeling.

professionele zorg door vakbekwame specialisten

het proces van het maken van een afspraak verloopt soepel. snelle opvolging na het maken van foto's; een prettige behandeling door professionals. De wijze van samenwerken tussen de tandarts en de assistent (als dat tenminste zo heet) was een genot om naar te luisteren. 1,5 uur op de tandartsstoel liggen is niet mijn hobby, maar de hele setting zorgde er voor dat het toch een goede ervaring was. Ga zo door zou ik zeggen!

Fantastisch

Ik werd prima op de hoogte gesteld van de ingewikkelde wortelkanaalbehandeling, boren, opschonen en daarna opvullen van de kanalen. Daardoor was ik geheel op mijn gemak, de behandeling verliep daarna vlekkeloos en ter meerdere glorie kreeg ik daarna ook nog eens de foto's van het geheel te zien. Hulde aan deze deskundige en aardige dames.

Kies extractie wat niet makkelijk bleek doordat wortels erg vast zaten Collega erbij gehaald en voor iets meer power en ja hij ging eruit Dat was op vrijdag en op maandag hebben ze even ge elf hoe het ging echt zo ontzettend top is dat ik zie dat als een stukje nazorg Wil geen andere tandarts

Warm, aardig en deskundig in behandelkamer en aan de balie

Snel en goed geholpen bij eerste consult

Korte en efficiente controle

Tandarts heeft zich niet voorgesteld.

Vriendelijke ontvangst!

Goed tevreden over behandeling

Wat een vakvrouw is mevrouw Siers (en haar assistente). Elke stap begeleid en goed aangegeven wat er ging gebeuren. Je zit niet voor de lol 1u en 45 min in de stoel met de kaak maximaal open; maar zij hebben het fantastisch en zeer secuur gedaan. Grote dank.

Rustig en vriendelijk

Alles verliep naar verwachting

geen aandacht voor mensen die slecht ter been zijn

Helaas moest ik mijn rollator in de hal laten staan en te voet een trap oplopen. Dit is voor mij niet zo eenvoudig. De tandarts deed zijn werk verder prima.

Professionele en prettige praktijk

Deskundige behandeling, Zorgvuldige ontvangst Goede communicatie

Snel geholpen

Er was vrijwel geen wachttijd. Er waren voldoende parkeerplaatsen.

Heel erg aangenaam 10 dus

Allereerst werd mijn naam voor het eerst goed uitgesproken!!! Daarnaast heb ik de tandarts uitgekozen in jullie team vanwege haar geweldige naam Co Knoef dat kom je niet vaak tegen . Daarnaast vind ik de assistente ook heel aardig ! Het adres waar we het over hadden is KRUISWEG 51 in Haarlem en mijn vriendin daar heet Dianne !!

Mijn ervaringen zijn goed

Vriendelijke behandeling ook bij de entree

Zorgvuldig, betrokken, correcte bejegening

Vriendelijke benadering door behandelaar, die van stap tot stap tijdens de behandeling zegt wat hij gaat doen en waarom en wat de ondervinding zal zijn.

Altijd weer een prima dienstverlening

Op tijd geholpen. Fijn contact met de tandarts.

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.