Kundig en prettig

Efficiënt

Ik ben niet zenuwachtig als ik in de tandartsstoel lig.

De binnenkomst is prettig. Mijn gebit is bijna altijd goed, maar nu zit er een ontsteking onder een brug. Ik wil graag weten wanneer deze brug geplaatst is. Is het twintig jaar geleden? En waarom nu pas een ontsteking? Ik hoop dat deze tandarts lang blijft en niet over een paar jaar vertrekt, want ik moet altijd erg wennen aan een nieuwe tandarts.

Vriendelijke ontvangst. Zowel bij receptie als door mondhygiënist. Duidelijke uitleg over stand van zaken rondom gebit.

Zeer vriendelijk

Vriendelijk uitleg en professioneel behandeld.

Alhoewel een tandartsbezoek nooit prettig is, ben ik goed op mijn gemak gesteld. Steeds uitleg van het volgende onderdeel van de behandeling. Alleen het geluid van de verschillende boren heb ik met mijn tinnitus als vervelend ervaren. Wellicht zou een koptelefoon met muziek dit kunnen voorkomen.

Goede behandeling

Vriendelijk en deskundig

Goede ingreep en deskundig uitgevoerd.

Professioneel 1e contact, correcte benadering.

Ik kwam als "zorgmijder" met de vraag wat U nog voor mij kan betekenen en na onderzoek verliet ik Uw vestiging met gevoel van duidelijkheid.

Weer blij met mijn schone gebit.

Prettige praktijk, vriendelijk personeel en op tijd geholpen.

Een positieve aangelegenheid

Zeer vriendelijke en kundige endodontoloog & assistente, die exact vertelden wat ze aan het doen waren en er alles aan deden om het mij zo comfortabel mogelijk te maken. Dat is zeer zeker gelukt, de wortelkanaalbehandeling van 1,5 uur vloog gevoelsmatig voorbij zonder een greintje last.

Mondhygieniste gaat vakkundig te werk

Legt goed uit, werkt vlot. Puntje kritiek: aan oudere man, die al heel lang weet hoe je moet poetsen, is uitleg over poetsen verspilde tijd...

Altijd vriendelijk, altijd goede service

Overall tevreden over het werk dat ze doen. Niets op aan te merken

Zorgvuldig

Eerste keer bij deze praktijk. Vriendelijke ontvangst aan de balie. Tandarts Rik straalt rust uit, er hangt een prettige sfeer in de wacht-en behandelkamer. Gebit is grondig bekeken. Met nog wat poetstips tevreden weer weggegaan.

Zorg op maat ten top

Zeer kundige endodontoloog die verder denkt dan de standaard behandelingen, en mijn klachten op die manier uitstekend heeft behandeld. Voor klantvriendelijkheid eveneens de hoogste score!

wederom top

wederom top!

Ben zeer vakkundig geholpen.

Het was een lange behandeling, maar ben heel prettig ontvangen en zeer deskundig en zorgvuldig behandeld.

Plezierige en snelle behandeling.

Werd zowel bij mondhygiëniste als bij tandarts prettig en vlot geholpen.

Professioneel en afspraken op korte termijn.

Professionele behandeling

Op tijd en goed behandeld

Tandarts Bart van Noordenne werkt op tijd, is ontspannen en lijkt me heel deskundig.

Snel en deskundig geholpen

Snel en deskundig geholpen

Goed geholpen

Er is goed gekeken en vriendelijk geholpen

Fijn en snel

Netjes op tijd en prettige behandeling

Prettig en duidelijk

Positief!!

Worden altijd keurig op tijd geholpen.Fijne tandarts rustig en vriendelijk.Altijd even informeren hoe het me de persoon gaat!! Ook het personeel en balie medewerkers niets op aan te merken gewoon prima!!Niets meer aan doen zeggen we dan!!

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.