Klantvriendelijkheid

De baliemedewerksters van deze Tandartsenpraktijk denken met je mee, wanneer je bijvoorbeeld tussendoor een vraag hebt of een afspraak door omstandigheden moet verzetten. Er wordt efficiënt gewerkt en is altijd een meewerkende tandartsassistent aanwezig, naast de tandarts....alle disciplines zijn onder 1 dak aanwezig...... inclusief implantologie en endodontologie. Deze praktijk geeft mij een vertrouwd gevoel....(helaas ergens anders, meerdere slechte ervaringen ondervonden).

Heel fijne tandarts voor mezelf en de kinderen. Hun kleurplaat can een half jaar geleden hing er nog, en mijn kinderen voelen zich heel erg op hun gemak.

Leuke vlotte jonge professionele tandarts

Op tijd en adequaat geholpen.

Prima. Hoop dat behandeling goed blijft

XQdent staat voor kwaliteit

Ik ben voor de eerste keer bij XQdent geweest (intake) en de netheid en kwaliteit beginnen al als je binnenkomt. Heel goed gevoel. De behandeling van ÷ 2 uur zie ik dan ook met vertrouwen tegemoet.

Een fantastische en ervaren mondhygiënist

Nvt

Prima, voldeed geheel aan de verwachting

Prima, niets op aan te merken

kundig en informatief

prettig geholpen

Goed geholpen

Sympathieke tandarts, heldere uitleg.

Heel goed

Heel goed

Goede behandeling

Vertrouwd

Zeer goede en professionele manier van werken en klantvriendelijkheid. Mevr, Knoef.

Ik ben tevreden over de behandeling

Deskundige behandeling

Professioneel behandeld

Vriendelijk en professioneel geholpen, door mondhygiënist, tandarts en tandartsassistente

efficient en kort

was heel snel klaar, prettig benaderd.

Zorgvuldig

Professioneel, vriendelijk, zorgzaam, zowel de tandarts en mondhygiënist. Ook zeer vriendelijke personeel achter de receptie.

Vakkundig

Vakkundig en vriendelijk

Zoals altijd, prettig, vriendelijk èn mooi op tijd!

Rik Borgman is een zeer vriendelijk mens die de tijd neemt en dingen goed uitlegt.

Vriendelijk en prettig

Een goed gevoel

vakkundige indruk van tandarts en assistente

Wel alleen hoognodige (technische) communicatie, maar kan ik wel mee leven. Mijn vorige tandarts kende ik al lang (25 jaar) en dan ontstaat natuurlijk een band en wordt de communicatie wat persoonlijker. Even wennen voor mij aan deze nieuwe situatie. Ik kan ook echt niet na 1 behandeling zeggen of ik deze tandarts aanbeveel bij vrienden en familie, voorlopig ben ik tevreden

Deskundige tandarst

Vriendelijk en behulpzaam

Ben zeer tevreden.

Prima sfeer, prettige medewerkers en accuraat.

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.