Opluchting

Ik wil het liefst niet meer bij Sonja weg. Fijne uitleg van tevoren en fijne assistentes.

Bij controle vulling direct uitgevoerd, zeer prettig hoefde geeg nieuwe afspraak te maken.

Direct, too the point.

prima behandeling

goed advies, pijnloze behandeling, vriendelijk.

Fijn / hartelijk

Zeer vriendelijke en deskundige mensen zowel bij de receptie, als mondhygiëne, als tandarts.

Snelle reactie

Vlot. En snel geholpen

Er werd patiëntvriendelijk gewerkt.

Er werd goed uitgelegd wat er gedaan werd en er was ruimte voor wensen van de patiënt.

Fijne praktijk met professionele tand artsen.

Fijne praktijk. Bij de Bali klein aandachtspuntje inlevingsvermogen bij een gast zou iets meer gewenst zijn.

helemaal goed.

de juiste aandacht en zorg. heel duidelijk over prijzen en mogelijkheden . heel vriendelijk

Prima tandarts tot het op de rekening aankomt.

Prettig, grondig en informatief.

Beoordeling gaat over mujn gehele laatste tandartsbezoek. Dus: tandarts, tandartsassistente en medewerkster achter de balie.

Eindelijk een goede ervaring

Levenslang slechte ervaringen gehad bij andere praktijken, bij deze voel ik me echt gerustgesteld. Word goed geluisterd, goed omgegaan met angst voor de tandarts, en goed werk verricht.

uitstekend

Kundige tandarts. Goede behandeling.

Snelle goede service

Goede fijne behandeling duidelijke uitleg en geduld geen gehaast top!

De kroon zit weer voor jaren vast

Snel geholpen en verlost van pijntjes en ongemak door een losgelaten kroon.

Prettig. Deskundig

prima vervangende vriendelijke mondhygiëniste op het afgesproken tijdstip

goede behandeling

Professioneel en toegankelijk

De medewerkers zijn heel vriendelijk, professioneel en flexibel.

Tegenwoordig nooit meer vervelend om naar de tandarts te gaan!

Prettig contact, en goed advies.

Gewoon goede tandarts

Gewoon goed werk uitgevoerd. Mond hygiene.

Fijne tandarts/ mondhygiënist

Toiletbril was defect en het kan iets gezelliger in de wachtkamer. Denk aan vriendelijker/ warmer licht en wellicht een rustig achtergrond muziekje. Dan zou ik 5 sterren geven.

Prima en snel

Xxx

Snel en vriendelijk geholpen!

Een fijne behandeling en geen pijn nadien

Een fijne behandeling en geen pijn nadien.

Prima praktijk

Ik word altijd prima geholpen, aardige mensen en deskundige adviezen

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.