Prettig en goed behandeld

Vriendelijke en behulpzame mensen.

Fijn en duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg voor de behandeling en vraagt hulp als ze dat nodig heeft of niet de behandeling mag uitvoeren

Snel een afspraak gemaakt

Kon snel terecht en uitstekende hulp van de medewerkers achter de balie. Erg fijn!

Deskundige en vriendelijke behandelaar

Co is bijzonder hartelijk en open in het gesprek. Behandelt correct en geeft goede toelichting.

Vriendelijk, correct

Leuke vriendelijke ontvangst, geen lange wachttijd, aardige tandarts en correcte controle. Dat ik geen 5 sterren geef, wel de rekening moet nog komen en ik weet nog niet hoe die uitvalt.

Goede en vriendelijke dienstverlening

Kennis van mijn tanden en tanden-geschiedenis. Adequaat advies

Goed georganiseerd, professioneel, vriendelijk

—-

Het was heel goed

De tanders was aardig en zij heeft mijn tanden snel en goed gedaan.

deskundig, vriendelijk, snel

Attente dames bij de receptie en altijd op tijd

Soepel, op tijd, kundig

Ok

Deskundig, duidelijk, doortastend

Gewoon goed!

Ik vind het een prima tandarts.

Wordt altijd vriendelijk geholpen, en ook op tijd!

Op tijd en professioneel.

Positief

Wordt naar behoren geholpen..

Duidelijk en netjes

Top, prettig, geruststellend en informatief

Geruststellen, professioneel met echte aandacht, informatief en prettig persoonlijk.

Accuraat, vriendelijk, zorgvuldig.

Prettig, rustig en alle tijd!

De behandeling liep vlekkeloos. Ik ben goed geïnformeerd tijdens de behandeling en heb geen pijn ervaren.

Prima vlotte behandeling

Prima vlotte behandeling

snel, op tijd en adequaat

correct geholpen

acceptabele wachtijd

Erg prettige tandarts

Boven verwachting, fijne sfeer bij zowel tandarts als in de rest van de praktijk

Goede adviezen, behulpzaam en stelde me op mijn gemak

Zie boven

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.