Heel tevreden

Sander werkt rustig en kundig

Prima! Door Ahmed heholpen

Prima! en duidelijk in de uitleg.

Vriendelijke en kundige tandarts

Tandarts heeft ons zeer kundig, precies en vriendelijk geholpen, wat wil je nog meer tijdens de controle?

vriendelijk en een goede behandeling gehad

de uitleg van de behandeling was duidelijk en ik ben goed geholpen

Prima geholpen

Afspraak bij jullie maken is altijd wel een probleem… Uiteindelijk wordt ik altijd netjes vakkundig en vriendelijk geholpen.

De artsen en mondhygienisten zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en ik kan altijd heel snel terecht als ik iets bijzonders heb. Dat vind ik een heel fijn idee want ik heb nog al eens wat. Vooral doorgaan zo. Super!

Super Sympathisch en competent

Snell, goede stemming en aandacht voor mij als mens en patient

Deskundig personeel

Deskundig tenzij stagiaire

Sympathieke tandartsen

Afspraak gehad bij Achmed en Co Knoef

Helemaal naar wens!

Van te voren een rustig en duidelijk gesprek gehad met een prima oplossing voor mijn probleem. Nogmaals helemaal naar mijn zin!

Zeer goed en je wordt op je gemak gesteld

Goed voor gelicht van te voren en professioneel uitgevoerd

Uitstekend geholpen

Vriendelijk en het resultaat van de behandeling is top

Wederom heel fijn behandeld

Blij met de behandeling door Ahmed

Duidelijk en overleg van verdere behandeling

Goed en snel geholpen

Nadat ik ben geholpen door Sander maak ik altijd een afspraak voor over 6 maanden Waarom geen afspraak herinnering een paar dagen voor elke afspraak?

Vriendelijk en deskundig

En tevens grondig gereinigd.

Afspraken zijn niet te maken met jullie!

Reeds 2 x gezegd dat ik alleen nog dhr. Ahmed als mondhygiënist wil, maar steeds word ik weer geboekt bij degene bij wie ik niet wil! Hoe moeilijk is het voor een receptioniste om dat in mijn dossier te lezen bij het maken van de afspraak??? Ook moet ik bij elke afspraak herhalen dat ik wegens een hartkwaal geen trappen kan lopen, maar ook daar heeft jullie receptioniste geen boodschap aan. Kortom, ik vind het nog steeds geen succes bij jullie.

Er was een stukje van mijn kies afhebroken, kon heel snel terecht en fijn en deskundig geholpen.

Prettige mensen.

Mij is beloofd, dat ze gelijk bellen als mijn dossier van de vorige tandarts er is. Zijn inmiddels een week verder en nog niks gehoord van jullie . Heb verder wel een prettige indruk overgehouden. Wel een heel hoge rekening voor een heel kort bezoek...

Fijne praktijk.

Zeer professioneel en vriendelijk.

Prettig

Vakkundig

Heel goed.

Deze behandelingen zijn nooit fijn maar door de rustige aanpak is het zo voorbij en voel je er weinig van. . Groot verschil met voorgangers

Deskundige prettige manier van werken

Deskundige prettige manier van werken

Aardige tandarts en receptie

Eerlijk, aardig

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.