Als een tierelier

Met veel tandartsangst naar binnen. Receptie, assistente en tandarts waren hier helemaal op voorbereid. Vriendelijke mensen. Keurig netjes werd alles uitgelegd, ook tijdens de behandeling. Erg prettig.

altijd goed geholpen en duidelijk advies

Heel kundig

Ik was getuigen van een perfecte samenwerking tussen specialist en assistente tijdens wortelkanaalbehandeling.

zeer tevreden

Professionele / deskundige behandeling , prettige ontvangst .

Uitstekend geholpen

Dr. Siers heeft me uitstekend geholpen. Ik voelde me in deskundige, zorgvuldige en vriendelijke handen.

Zeer positief

Zoals altijd professioneel en vriendelijk personeel en effectieve behandeling

Was op tijd aan de beurt en werd goed geholpen!

Prettig

Dhr. Molhoek is een fijne behandelaar. Ik kom er al wat jaren twee keer per jaar. Hij toont belangstelling voor mij als persoon door te vragen hoe het met me gaat en luistert naar mijn antwoord. Hij werkt netjes en is m.i. snel. Ik zit ontspannen in de stoel de behandeling te ondergaan.

Positief gevoel na bezoek aan endodontoloog

Op tijd geholpen. Goede uitleg gehad van de mogelijkheden. Binnenkort een gehandeling.

Op tijd worden geholpen, duidelijke uitleg en professionele behandeling.

Zie o.a. bovenstaande in 1 zin: Op tijd worden geholpen, duidelijke uitleg en professionele behandeling. Belangrijk is dat vooraf een indicatie wordt gegeven over de kosten. De behandeling start op tijd, dus zoals vaak gebruikelijk bij tandartsen, geen wachttijd. Daarnaast wordt duidelijk aangegeven wat er gedaan gaat worden en hoe lang dit gaat duren. Tevens een hele goede samenwerking tussen de tandarts en assistente is fijn te ervaren en gunstig voor de tijd vd behandeling. Klein maar belangrijk puntje: je kunt achter het gebouw gratis parkeren.

Zeer vakkundig

Zeer vakkundig

Deskundig behandeld door Pleun,die John verving.

altijd een zeer goede ervaring maar nu echter een heel nare ervaring

Bij binnenkomst moest ik gelijk gaan zitten. Stoel werd naar achteren gedaan. Dat ging te snel. Probeerde dat te zeggen maar dit lukte niet meer. Gelijk al begonnen met de behandeling. Water in mijn keel. Veel pijn in mijn rug en een panniek aanval. Ik dacht dat ik stikte. Het leek op een haastklus. Stond ook zo weer buiten. Toen ik de trap afliep voelde ik dat ik eerst rustig moest worden voordat ik in de auto ging stappen. En had ook op dat moment veel pijn in mijn rug. Ik werd beneden ontzettend vriendelijk opgevangen door de 2 receptionisten. Kreeg wat te drinken en een tissue. Na ongeveer een kwartier ben ik naar mijn werk gaan rijden. Later die middag ben ik gebeld door tandarts Bart. Hij bood zijn excuus aan voor wat er was gebeurd.

Goede serbice

Prima!

Deskundig, goed advies en prima behandeling

Deskundig, goed advies en prima behandeling.

Rustige duidelijke uitleg/ behandeling

De tijd genomen voor duidelijke uitleg waarom de behandeling moet plaats vinden.

Professionals aan het werk

Uitgebreide behandeling. Veilig gevoel.

Heel erg prettige behandeling

Vakwerk en goede communicatie

Kundige tandartsen

Goed,nononsense

Tevreden

Heldere uitleg hier werd tijd voor genomen, alternatieven dootgesproken, goed advies.

Snelle en accurate service

De tandarts heeft mijn gaatje uitstekend gevuld.

Zoals altijd goed en verzorgend!

Zoals altijd goed en verzorgend spreekt voor zich.

Prima Ik Ben niet voor niks al 23 jaar Klantenservice bij Sander Molhoek

Fijne praktijk en een fijne tandarts!

Vriendelijk en zeer rustgevend

Zeer rustgevend . De laatste vraag welke tandarts ? De nieuwe jonge tandarts

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.