Vriendelijke en goede communicatie

Ik kreeg duidelijke informatie over de situatie van mijn gebit en voorstellen voor behandeling.

Heel prettig

Ahmed is top, deskundig en heel vriendelijk.

Punktueel

kon gelijk in de stoel. Perfect!

onpersoonlijk en gehaast

zie boven. het gevulde gaatje was langs de hals van de kies niet gepolijst, dat heeft wel wat dagen een geschaafde tong op geleverd.

was goed.

Mijn ervaring was goed, en goed behandeld.

vriendelijk en deskundig

Fijn hoe er meegedacht wordt en verschillende opties worden voorgelegd.

Professioneel, snel en zo persoonlijk als het kan

Nu als sinds jaren tot grote tevredenheid klant bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. Tevreden over zowel mijn vaste tandarts Sonja Mulder als mondhygiëniste Pleun Bonsel, als de receptionisten. Vriendelijke dames, die je een welkom gevoel geven, aandacht geven en er toch in slagen om zo snel mogelijk te werken.

Zeer deskundig en fijne communicatie

Ik ervaar Rik als een hele prettige en deskundige tandarts. Open in communicatie en uitermate vriendelijk.

Bart was super!

Een verstandskies eruit laten sleutelen is nooit leuk maar Bart maakt er geen groot obstakel van en eenmaal op de stoel is die er ook zo uit.

Zeer vriendelijke en professionele behandelaar

De Siers is geduldig en vriendelijk. Alles wordt goed uitgelegd.

Correct, op tijd en kundig

Geduldig en rekening houdend met ondergetekende

Mijn tandartsen zijn heel goed, ALLEMAAL!

Vakundig,geduldig,streng (in je eigen belang)

Zeer deskundig en sociale begeleiding uitstekend ondersteund met plezier in het beroep.

Zeer deskundig en sociaal en begeleiding is uitstekend twee essentiële punten die ondersteund worden met plezier in het gekozen beroep. Groet Petronella Mulder.

Professional and pleasant.

The team takes good care of their customers. I always have a pleasant experience when visiting the practice, most often for mouth hygiene. The checkups are also fine. Many thanks great services.

Ben heel tevreden over mijn bezoek

het was duidelijk en rustig kon het zo heel goed volgen

Prima, zorgvuldige behandeling

Prettig en snel geholpen. Wel een vraagje over de declaratie. Daar was een post voor verdoving, terwijl ik geen verdoving heb gekregen.

Prettigtandartsenpraktijk

Ik werd prettig ontvangen. Voor de behandeling werd goed de tijd genomen

GOED

MAAR PIJNLIJK

Prettig en duidelijk

Prettige en duidelijke behandeling. Ook fijne assistente.

Duidelijk en proffessioneel

Bij endodontoloog Siers geweest. Legt alles duidelijk uit, prettig om door haar behandeld te worden.

Geheel op mijn gemak gestapeld en kundige ingreep verricht.

Goede uitleg. Tijd genomen voor een pijnloze behandeling.

Uitstekend en professioneel

Precies op afgesproken tijd aan de beurt, zeer nauwkeurige controle, helemaal tevreden!

Heel fijn geholpen

Rustig, duidelijk, vakkundig

Rustig, duidelijk, vakkundig

Positief in zowel bejegening als deskundigheid

Zoals reeds eerder ervaren is de behandeling betrokken op de patiënt uitgevoerd en komt de deskundigheid uit in zowel tijdens het behandelen als in het advies over het vervolgen van de behandeling.

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.