Gewoon perfect en deskundig!

Met kiespijnklachten kon ik onlangs direct terecht bij een collega van mijn tandarts. Vriendelijk, voorbereid, gastvrij en deskundig onderzocht. Goed voorgelicht. Zoals je het graag wil. Kort daarna bleek er een goede overdracht te zijn geweest naar mijn eigen tandarts, die tijdens mijn eerste bezoek met vakantie bleek te zijn.

Verhelderend

Ik heb snel goed advies gekregen. Helaas te ver weg anders had ik een overstap overwogen.

Vlot weer een fris gebit

Sander (Mondhygienist) maakt altijd vlot en zeer secuur mijn gebit weer tandsteenvrij en fris. Knap ik echt van op.

Prima werk

De mondhygiënist zag iets aan een kies, riep meteen een tandarts erbij, vervolgens kreeg ik prima advies.

Ik voel me op mijn gemak

De tandartsen zijn allen even vriendelijk de behandelingen goed

Zorgvuldige behandeling en ruim aandacht voor mij als patiënt

Wachttijd werd beperkt door perfecte aansluiting van behandeling door mondhygiënist en tandarts.

Snel

Heel deskundig en prettig

Al jaren onder behandeling bij mondhygiënist Sander en tandarts Bart Ik/ wij zijn zeer tevreden!

Heel prettig zowel de behandeling als de benadering door mondhygienist en receptie

Heel fijn dat ik de afspraak kon verplaatsen zodat ik toch in die week geholpen ben.

ik heb goede ervaringen en veel vertrouwen in de behandelaar(s).

Bij een acuut probleem kon mijn vaste tandarts (Rik Borgman) mij niet tijdig inplannen. Gelukkig is er altijd een vervanger bij acute problemen. Ik heb het zeer op prijs gesteld dat Rik Borgman echter wel vooraf met zijn vervanger en mij kwam overleggen over de behandeling, .

deskundig en vriendelijk

Deskundig onderzoek en advisering

uitstekend

goede en professionele behandeling

Sander is een prima mondhygienist

Ik kom al heel lang 2x per jaar bij de mondhygienist en naar volle tevredenheid. Prima investering in mijn gebit.

Altijd zeer correcte behandeling, uitstekende mondzorg met zo nodig met tips.

X

Verschil in ervaringen

Waar ik bij de mondhygienist (Ahmed) altijd top wordt geholpen, voelt het bij mijn tandarts (Bart) alsof het wordt afgeraffeld en je een nummertje bent (wat ongetwijfeld ook zo is). Voor mondverzorging zou ik zeker bij Ahmed willen blijven, maar mijn tandarts (Bart) zou ik wel willen wisselen

erg positief, vriendelijk, geduldig en deskundig

hierboven heb ik beschreven wat mijn ervaring was bij het laatste bezoek

vertrouwen bevestigd

mijn tandarts neemt de tijd om mij helder voor te lichten nadat hij zich een oordeel heeft gevormd

tevreden cliënt/patient

alles was vlg mijn verwachting

Prettige sfeer, vriendelijk, accuraat

Mondhygiënist is zeer ervaren en deskundig.

professioneel onderzoek en advies en fijn contact

zie boven

Efficiënt en vriendelijk.

Efficiënt en vriendelijk.

Blij met weer een schoon gebit

Op tijd geholpen en ondanks dat ik er altijd weer tegen op zie, blij met schoon gebit .

alles goed verzorgd.

Alles keurig op tijd en super netjes verzorgd. Vriendelijke begroeting en een zorgvuldige behandeling. Kortom, top

heel goed

ik ben erg blij met tandarts Sonja Mulder

Goede zorg

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.