Gewoon goed en service ook!

Al ruim 20 jaar en ik zie geen achteruitgang dwz gewoon goed!

Goed geholpen en goed advies

Goed geholpen en goed advies

Prima behandeling

Snelle afspraak, en dito behandeling

Fijn geholpen

Wat werd ik fijn snel tussendoor geholpen en de ‘kiespijn’ pijn door neusholte-ontsteking bleek te zijn: gelijk een kort onderzoek. Heel fijn omdat we de begrafenis van m’n schoonvader aan het regelen waren.

Verzetten op korte termijn

Afspraak voor gaatje vullen is tot 2 keer toe door de tandartspraktijk zelf op erg korte termijn geannuleerd en verzet. Een keer zelfs op de dag zelf... Dit heb ik als erg vervelend ervaren.

Fijne tandarts

Mijn dochter had een angstige ervaring met onze voorgaande tandarts. Deze tandarts die we nu hebben, doet enorm voorzichtig. Mijn dochter is niet al een paar dagen van te voren angstig om te gaan. Heel fijn! Hij verteld wat hij gaat doen en geeft haar complimenten.

Heel fijn

Werd heel fijn geholpen,rustig en aardig.

goede uitleg van de behandeling. vriendelijke benadering van de hr. van Dijk

Zo blij met deze tandarts!

Zeer deskundige, rustige en empathische tandarts. Super blij met het resultaat

positief.

duidelijk en prettig

goed geholpen en meegenomen in de behandeling

Foto's gemaakt en daarop uitstekende uitleg gekregen en een realistisch beeld van de te volgen behandeling.

Vriendelijk en zorgvuldig

Erg fijne behandeling gehad en vooral nauwkeurig, professioneel en zorgvuldig

Correct, vriendelijk.

Alice, niet op de lijst.

Heel goed

Duidelijke uitleg wat er gedaan wordt. Heel geduldig.

Vriendelijke en professionele zorgverleners

Ik word altijd heel prettig ontvangen door Angelique, Susanne of Talan

Prima gehpen

Snelle en deskundige behandeling. Vriendelijk en uitleg van handelingen, als prettig ervaren.

Was helemaal prima

Goede ervaring Moet wel zeggen als mij aanbevolen wordt om de tanden met een electrice tandenborstel te poetsen en zie even later reclame over electrice tandenborstels liggen op de bali, daar heb ik mijn bedenkingen bij. :-) Voor de rest heel aardig geholpen :-)

was een gezellig bezoek

het was zeer ongedwongen , ondanks kleine ingreep toch gelachen

Uitstekende behandeling, vertrouwenwekkend!

Verwijderen van wiebelende kapotte kies in rechts bovenkaak.

Goede praktijk

Nvt

Zorgvuldig

De controle verloopt zorgvuldig. Goede adviezen van Tandarts Paula Kolff. Zij staat niet op de lijst!!

fijn consult met een advies

Prima behandeling

Heel relaxed

Prettig

Goede aandacht en tips

Hoofdstraat 12

6671CB Zetten

Over Samenwerkende Tandartsen Zetten - Hoofdstraat

Bij Samenwerkende Tandartsen Zetten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Hoofdstraat in Zetten. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Zetten ook terecht voor endodontie de praktijk is een verwijspraktijk. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.