Altijd hele fijne sfeer en op m'n gemak.

De sfeer is goed, iedereen laat je op je gemak voelen als je wat zenuwachtig bent. Behandeling: vrijwel niks van gevoeld en super netjes resultaat!

Geweldige assistente

Deze keer een her controle om te kijken of alles goed was. De assistente heeft zo rustig en netjes alles uitgelegd hoe je met een beugel moet schoonmaken. Vorige keer een andere assistente en dat was meer een staalborstel idee, zo hardhandig. Perfect deze keer

Beetje dom

Als je als enige patient binnenkomt en de receptioniste zit te bellen en je gaat dan zitten, is het dan heel raar om als het gesprek beeindigd is even te dubbelchecken of degene die binnen is gekomen ook de verwachte patient is, ipv na 10 minuten te gaan bellen naar die persoon die al binnen zit???

Fijne ontvangst, vriendelijk, verstaan hun vak, al vaak geweest en ik ben steeds tevreden.

Ik vind het een fijne tandarts. Ik weet alleen niet hoe ze heet.

Een hele fijne tandarts!

Runa Ong is normaliter mijn vaste tandarts. Gewoon een hele fijne en professionele tandarts. Maar ik begrijp van vrienden dat de andere tandartsen ook heel goed zijn.

Snel en goed geholpen

Kies gebroken. Tandarts met een lach weer gemaakt. Fijne tandarts Jammer dat ze maar 2 dagen op deze locatie werkt

Zo vriendelijk allemaal

Vriendelijk onthaald goed advies gekregen

Ik was hier voor de eerste keer ze waren heel vriendelijk en ben super goed geholpen

Duidelijke informatie, werk correct uitgevoerd.

snel geholpen

snel geholpen met kiespijn meerdere keuzen gekregen volgende dag medicatie voorgeschreven gekregen voor pijn alleen jammer dat ze de kies nu niet meer willen trekken terwijl dat eerst wel een keus was nu heel lang met pijn lopen

Perfecte behandeling.

De behandeling duurde 3 kwartier.De behandeling was pijnloos, kundig en met veel gevoel uitgevoerd.

OP prettige manier zeer deskundig behandeld

Goed en snel geïnformeerd

Goed geholpen

Vriendelijke personeel. Tandarts heeft stap voor stap uit gelegt wat zij ging doen Dus dat was wel heel fijn. Kortom heel erg te vrede.

Heel goed mee denken met de situatie

Satisfactorio

Los dentistas fueron muy amables y profesionales. Las instalaciones están muy limpias y ordenadas.

Zorgvuldig geholpen door zowel de tandarts, als ook door de prothese maker.

Michael, heeft maatwerk geleverd door een goede klik prothese te vervaardigen. De tandarts heeft goede voorlichting verstrekt naar aanleiding van persoonlijke vragen.

deskundig en zeer vriendelijk

Goede informatie over de behandeling, deskundig en heel vriendelijk

Fijne tandarts.

Professioneel en vooral heel vriendelijk.

Slecht

Normaal word ik altijd super fijn geholpen, maar na een half uur uitloop, en ik zou gaan voor een controle is er heel snel alleen een foto van 1 kies gemaakt en moest ik maar een nieuwe afspraak maken. Was met 5 minuten alweer weg. Alsof ik afgewimpeld werd

Adequaat geholpen, prothese past goed

X

Fijn dat ik gauw kon komen

Blij dat ik gauw kon komen, maar er kon op dat moment niet veel gedaan worden. Vind het heel erg dat ik ander halve maand moet wachten. Een andere tandarts is aan geboden. Mijn ervaring met een andere tandarts is niet zo positief vandaar dat ik mijn eigen tandarts wilde. Mocht ik pijn krijgen dat word het waarschijnlijk wel een ander.

Snel en vakkundig afgehandeld door tandarts en haar asistente

De vrouwelijke assistente die er op dat moment was, was erg aardig, beleefd en begreep wat ze deed. We zijn heel blij van! Hartelijk dank!

IJsselmeer 36

3332 EX Zwijndrecht

Over Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht

Een gezonde mond is belangrijk voor een betere levenskwaliteit. Heldere voorlichting, preventie en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol. De zorgvraag van u als patiënt is ons uitgangspunt. Wanneer uw zorgvraag specifieker wordt, kunnen wij u eenvoudig doorverwijzen naar een gespecialiseerde collega. Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht is bereikbaar voor iedereen.