Prima!

Er wordt altijd goed teruggekeken naar zaken van de vorige keren en ook hoe de tandarts daarmee verder wil. Dat vind ik erg prettig, goede uitleg erbij!

Boven gebit tot nu toe prima ondergebit moet nog aan gewerkt worden

Super lieve, betrokken tandarts en assistenten

Super lief voor de kinderen, nemen altijd alle tijd. Leggen alles goed uit. Ook voor mij, er wordt rekening gehouden met de extra tijd die nodig is.

Lieve dames, hebben mij alles nauwkeurig uitgelegd en tips gegeven.

Positief

Supergeduldig en duidelijke uitleg wat er gebeurt

De behandeling wordt kundig en met zorg uitgevoerd. Uitleg vooraf en achteraf is duidelijk.

Een geweldig team. Kundig en heel vriendelijk.

Goede ervaring, aardige tandarts en assistente met goede kennis van zaken.

prima behandeling

bizonder vriendelijk personeel

Zeer klantvriendelijk, zowel de assistentes achter de balie als de tandarts.

Goede uitleg en behandeling door de tandarts.

Een prima tandarts alleen soms wat moeilijker te verstaan, en de behandeling duren wel voor mijn gevoel lang

professionele tandzorg

vriendelijk, duidelijke toelichting wat nodig is en wat direct gedaan worden.Kortom:goede tandzorg

Prima!

Ik ben heel tevreden over de mondhygiënist. Hij is vriendelijk en legt alle stappen in de behandeling goed uit. Top!

waar blijft mijn review van 3 maanden geleden

Leuk gesprek, ik in de stoel, tandarts in gesprek met de assistente. Wat ik toch meegemaakt heb mijn boven buurvrouw heeft zelfmoord gepleegd van onze flat gesprongen en daarna................ wat ik niet wil horen. Dit kan natuurlijk niet,heel onbeschoft

Verbeterd.

In tegenstelling tot mijn vorige controle, dit keer een tandarts die contact maakte. Professioneel en vriendelijk. De assistente was zoals voorheen top!

Heel snel en goed geholpen

Zoals gewoonlijk fijne mensen

Snel en efficiënt

Snelle afspraak na controle

Goede service en behandeling

Mijn ervaring is dat je behandeld wordt als mens niet als een nummer. Duidelijke uitleg hoe wat of waar en duidelijk advies.

Krijg goede uitleg over je gebit en verzorging

Vriendelijk meedenkend personeel

Vriendelijk personeel. Probeert mee te denken zodat je niet te lang hoeft te wachten.

Uitstekende dienstverlening

Betrokken team van specialisten die zich 100% inzet, alles draait om goede mondverzorging.

Begrip

Ik vond het geweldig bij mevr. Ik ben emotioneel een rollecoaster . Ze was geduldig en begrip vol . Dank jullie wel

Toppertje!

Zeer vriendelijke ontvangst, en afgehandeld door een zeer professionele tandarts. Ik ben zeer tevreden, bedankt!

Prima!

Geweldige tandarts! Duidelijk wat het plan is, betrokken, tandtechnisch zeer deskundig! Fijne assistentes!

Goed geholpen

IJsselmeer 36

3332 EX Zwijndrecht

Over Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht

Een gezonde mond is belangrijk voor een betere levenskwaliteit. Heldere voorlichting, preventie en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol. De zorgvraag van u als patiënt is ons uitgangspunt. Wanneer uw zorgvraag specifieker wordt, kunnen wij u eenvoudig doorverwijzen naar een gespecialiseerde collega. Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht is bereikbaar voor iedereen.