Zoals gewend

Prima service!

Uitstekend.

Een volledige pijnloze,kundige behandeling.De behandeling was eveneens met heel veel gevoel uitgevoerd.

Persoonlijke en vakkundige behandeling.

Gewoon alles naar afspraak goed gedaan.

Verwarrend

Elke keer een andere tandarts tot nu toe. Een tandarts zei dat 6 tanden en kiezen preventief met composiet moesten worden behandeld. Op de foto was terugtrekkend tandvllees te zien. Hiervoor kreeg ik een offerte. De laatste keer- half jaar later, zei de tandarts dat het niet meer nodig was. In eerste instantie was ik opgelucht maar later begon ik te twijfelen. Iedereen is heel vriendelijk. Stellen zich voor maar de naam ben ik helaas vergeten.

Vriendelijke en vrolijke tandarts

Prima geholpen door de tandarts. Ik vind het wel bijzonder hoe vaak er nieuwe tandartsen zijn binnen deze praktijk. Hopelijk is Barbara een blijvertje.

Ik was zeer tevreden

De assisente was vriendelijk. Als ik iets vroeg legde ze het mij netjes uit. Ze was aardig. De tandarts vertelde ik over mijn voortanden dat die er slecht aan toe waren en de tandarts was gewoon bereid om gelijk mijn tanden aan te pakken en dat heeft zij echt juist gedaan. K was echt blij! Ik weet alleen de naam niet van de tandarts. Het was een vrouw met een bril en zwart kort haar en een staart had ze in, ze was volg3ns mij van buitenlands afkomst.

Deze keer minder dan voorgaande bezoeken.

Jammer dat ik een afspraak al een half jaar geleden maakte en dat kort van te voren te horen krijgt dat de tandarts op vakantie is.

prima tandartsbezoek

De staat van zaken mbt de tanden en kiezen duidelijke uitleg van de mogelijkheden van mondverzorging Navraag bij mogelijke klachten

Zeer prettig geholpen door tandarts Barbara

Zeer prettig, kapotte vulling vd kies gerepareerd

Ik ben tevreden

Heel goed.

Alleen maar lof! Behandeling heel secuur. Laatste behandeling was bij mondhygiënist

Geweldig, Fijn

Fijne, Rustige sfeer. Geduldig voor de kinderen.

Fijne tandarts

Alles wordt op eer rustige en fijne manier uitgelegd en een 2e keer is ook gen probleem.

Snel en vakkundig geholpen

Kon snel geholpen worden nadat mijn kies afgebroken was

Vriendelijk en kundig

Ben goed geholpen en alles word goed uitgelegd

Uitstekend ga zo door!

Afspraak ging strikt op tijd. Ik ben zeer tevreden met de tandarts en geleverde zorg.

Zeer kundig en vriendelijk personeel

Ondanks dat een tandartsbezoek niet mijn favoriete bezigheid is voel ik mij in deze praktijk zeer op mijn gemak. Altijd tevreden over het resultaat.

Ze nam de tijd en vertelde precies wat ze ging doen

Vriendelijk en professioneel.

Prettig en rustig nam de tijd

Hele fijne Tandarts!

Super fijne en (kind)vriendelijke Tandartsen en assistenten werken hier !

Zondag viel er een stukje van mn kies...ik kon maandag gelijk terecht bij Barbara. Ik ben super tevreden!

Uitstekend en vakkundig geholpen. Vriendelijke tandarts en assistente

fijne tandarts

voorheen slechte ervaring. Nu is er een andere tandarts in de praktijk ik voel me op me gemak, ik kom alleen op haar werkdagen donderdag of vrijdag.

Altijd vrolijk en vriendelijk

Naast de vriendelijke hulp wordt er ook opgelet dat je als patiënt niet teveel pijn ervaart tijdens de behandeling en dat is heel fijn.

IJsselmeer 36

3332 EX Zwijndrecht

Over Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht

Een gezonde mond is belangrijk voor een betere levenskwaliteit. Heldere voorlichting, preventie en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol. De zorgvraag van u als patiënt is ons uitgangspunt. Wanneer uw zorgvraag specifieker wordt, kunnen wij u eenvoudig doorverwijzen naar een gespecialiseerde collega. Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht is bereikbaar voor iedereen.