Krijg goede uitleg over je gebit en verzorging

Vriendelijk meedenkend personeel

Vriendelijk personeel. Probeert mee te denken zodat je niet te lang hoeft te wachten.

Uitstekende dienstverlening

Betrokken team van specialisten die zich 100% inzet, alles draait om goede mondverzorging.

Begrip

Ik vond het geweldig bij mevr. Ik ben emotioneel een rollecoaster . Ze was geduldig en begrip vol . Dank jullie wel

Toppertje!

Zeer vriendelijke ontvangst, en afgehandeld door een zeer professionele tandarts. Ik ben zeer tevreden, bedankt!

Prima!

Geweldige tandarts! Duidelijk wat het plan is, betrokken, tandtechnisch zeer deskundig! Fijne assistentes!

Goed geholpen

Vriendelijke en geen poespas

Netjes op tijd vriendelijke mensen duidelijke Uitleg

mijn ervaring is dat ik goed geholpen ben

mijn ervaring is dat ik goed ben geholpen

irima uitleg en aanbevelingen

gerust stellend en klant vriendelijk/ netjes werken

Vriendelijk

Het blijft een spannende bezigheid een bezoek aan de tandarts. De vriendelijkheid en professionaliteit van de tandarts en haar assistenten helpen het een beetje dragelijker te maken

Heel goed geholpen.

Ik werd heel snel en goed geholpen toen mijn kies afgebroken was, heel fijn. De tandarts vertelde steeds wat ze ging doen, dat maakt t ook, dat je weet waar je aan toe bent tijdens de behandeling.

Op tijd netjes en begripvol geholpen.

Goed en snel

Goed en snel geholpen Er is ook de volgende dag gebeld om te vragen hoe het er mee ging Netjes afgehandeld

Uitstekend geholpen

Beugel ondergebit

Heb bijna anderhalf jaar een beugel gehad, vast contact bij Ashley. Is heel kundig in haar werk, duidelijke uitleg en altijd vriendelijk. Ben zeer tevreden over het eindresultaat.

Tandarts prima, schoonmaken duurde lang.

Zie boven

Uitstekend!

In de praktijk ervaar ik nog steeds een professioneel team . Ben nog steeds erg tevreden.

Altijd fijn geholpen, duidelijke uitleg, ben niet verzekerd en de prijs valt ook altijd mee.

Communicatie moet veel beter

De communicatie via de telefoniste/assistente moet echt veel beter. Moet vaak terug bellen omdat je dan helaas niets hoort.

Goed geholpen

Vriendelijk.

Snel geholpen, goede uitleg en vriendelijke medewerkers.

goede deskundige zorg met persoonlijke aandacht

Goed dat er 2 ruimtes beschikbaar waren voor ons, zodat het mond reinigen en de tandartscontrole tegelijk kon plaatsvinden, wat ons wachttijd scheelde.

IJsselmeer 36

3332 EX Zwijndrecht

Over Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht

Een gezonde mond is belangrijk voor een betere levenskwaliteit. Heldere voorlichting, preventie en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol. De zorgvraag van u als patiënt is ons uitgangspunt. Wanneer uw zorgvraag specifieker wordt, kunnen wij u eenvoudig doorverwijzen naar een gespecialiseerde collega. Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht is bereikbaar voor iedereen.