Good

Good

Stelt je op je gemak

Zowel de tandarts als de assistente stellen je goed op je gemak. Leggen alles heel goed uit. Bij deze tandarts altijd een goede ervaring.

Professioneel en zeer klantvriendelijk.

Geen prettig bezoek

Vond dat we vervelend zijn behandeld, assistente was niet vriendelijk naar mijn kind, ging ook allemaal heel traag, weinig uitleg, alleen maar negatief, rode wang aan over gehouden,ook geen muntje voor een cadeau. Voor de rest geen tijd om mijn afgesproken behandeling uit te voeren en vervolgens gaat ze nog een beetje lopen bemoeien met de opvoeding. Geen idee hoe ze heet, nog niet eerder gezien en heeft niet haar naam gezegd. Tandarts zelf is vriendelijk en correct.

Vriendelijke praktijk

Barbara is een uitstekende tandarts, die alle tijd neemt voor uitleg. Ook tijdens de behandeling geeft ze aan wat ze doet. Assistente werkt uitstekend met haar samen

Professioneel

Zeer tevreden, leveren goed werk.

Prima praktijk

Wij kwamen voor de eerste keer en werden goed geholpen door de vriendelijke tandarts. Alleen werd er gevraagd of we een half uur eerder konden komen, maar toen moesten we alsnog 15 min wachten, dat was jammer.

Niet de service die ik normaal gewend ben

Voor het eerst na vele jaren een nare ervaring. Niet vriendelijk, hardhandig en geïrriteerd handelen. Uiteraard het vertrouwen niet kwijt want vele jaren met het hele gezin al zeer tevreden. Keuze gemaakt om niet nog een keer bij deze dame te gaan en dit ook aangegeven in de praktijk.

Vaak geen tijd.

Een voorbeeld hiervan: Eind december een afspraak gemaakt voor het reinigen van het gebit en 2 tanden waar ik last van had. (voor die afspraak moest ik heel lang wachten, om dat er geen plek was) . Eind december was ik er, en wat bleek wel de tanden, maar geen tijd voor het reinigen moest hiervoor maar in januari terug voor komen het was te druk. Daar komt nig bij, dat ik nu in deze maand controle hebt gehad en ik een gaatje in mijn kies heeft, kan pas over 3 weken terecht, wel eventueel over 2 weken bij een andere tandarts dat dan wel, maar mijn eigen tandarts had ik toch liever gehad. Met vriendelijke groet, Karin

Kwam voor stukje uit mijn tand. Werd netjes gevraagd of ze de andere kies gelijk kon en mocht behandelen. Dit is gebeurd.

Fijne en snelle behandeling bij de mondhygieniste.

In tegenstelling tot voorgaande jaren pijnloos. Was ook een andere mondhygiëniste.

Rustige fijne tandarts en vertrouwde receptioniste

Fijne rustige tandarts en vertrouwde receptioniste. De rekening heb ik nog niet ontvangen dus daar heb ik nog geen mening over.

Tot nu toe slecht

Wij komen de eerste keer voor controle bij een zwaar verkouden tandarts hoesten niesen neus ophalen hoe kan je zo patiënten ontvangen we hadden eigenlijk weg moeten gaan volgende keer ga ik niet naar binnen bij een verkouden tandarts mijn vrouw heeft het nu ook

So goed profesional werk

Alles Primaa!!!

Goeg. Professioneel en snel geholpen

Mijn laatste ervaring was prima.

Zie boven

Vriendelijk

Vriendelijk en met aandacht en kundig geholpen.

Geweldige lieve en rustige tandarts

Ik ga al niet graag naar de tandarts maar had een ontstoken wortel, en dankzij de rust van de lieve tandarts die alle tijd nam voor mij, heeft ze het snel en pijnloos kunnen maken. Echt super blij. Alleen jammer dat ik tijdens het maken van de afspraak al aangaf dat ik veel pijn had en aangaf wat er moest gebeuren, ze niet de juiste tijd hadden ingepland waardoor ik een paar uur later weer terug moest komen.

Prima ontvangst advies en behandeling.

Snelle, adequate en vriendelijk behandeling.

Zie titel

verschrikkelijk slecht te woord gestaan door de arts

Ik werd amper gehoord en kreeg ongeduldige antwoorden terug van de arts

Geweldige tandtechnicus Michael. Uit de kunst.

Vriendelijk mensen

Snel geholpen

Prettig

Op de afspraak werden twee gaatjes geboord, die vrij diep lagen. Ik heb 45 min. in de stoel gezetten. Dat op zich is geen prettige ervaring. Toch kan ik hele process als prettig omschrijven omdat het vakkundig en bijna pijnloos gebeurde. De tandarts vertelde ook telkens wat de volgende stap was. En waren de trandarts en assistente vriendelijk. Wat ook altijd fijn is bij een medische behandeling.

Wordt goed uitgelegd wat er gedaan moet worden

Zie hierboven

IJsselmeer 36

3332 EX Zwijndrecht

Over Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht

Een gezonde mond is belangrijk voor een betere levenskwaliteit. Heldere voorlichting, preventie en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol. De zorgvraag van u als patiënt is ons uitgangspunt. Wanneer uw zorgvraag specifieker wordt, kunnen wij u eenvoudig doorverwijzen naar een gespecialiseerde collega. Samenwerkende Tandartsen Zwijndrecht is bereikbaar voor iedereen.