Controle werd nauwkeurig uitgevoerd.

Vriendelijke tandarts met kennis van zaken.

Zeer klantvriendelijk

Ontspannen sfeer. Duidelijke uitleg over de behandeling.

Super!

Zeer kundige vakman, prima werk net als mijn vorige gebit. Geholpen door dezelfde vakman als toen.

Uitstekend en vakkundig geholpen.

Prima ervaring.

Niet al te best

Organisatorisch slecht vaak zit er niemand aan de balie in Capelle. Als je dan iemand krijgt uit ommoord die geven de boodschap niet door.

Vriendelijk

Al bij binnenkomst bij de dame van de receptie merk je de vriendelijkheid. Daarna bij de behandeling gaat ook alles rustig en gemakkelijk. Jammergenoeg heb ik de naam van de tandarts niet goed meegekregen.

Hele goede ervaring met smile in Capelle

Hele goede ervaring, met smile in Capelle.

Een combinatie van vakkennis en uitermate vriendelijk.

Je wordt op je gemak gesteld. Alles wordt op een rustige, vriendelijke manier uitgelegd en er wordt regelmatig gevraagd naar hoe je je voelt.

perfect

Perfect alleen jammer dat er geen receptioniste zit

Fijne Locatie en erg tevrede

Ik kan altijd terecht en niets is te veel !! Ik ben dus heel tevreden!

Vakkundig vriendelijk en zoals altijd met de uitleg wat er gaat gebeuren. Niet onbelangrijk de behandeling begint op tijd conform de gemaakte afspraak.

Ben alleen voor een scan van mijn kaak hiergeweest verdere behandeling vindt plaats in Hoogvliet. Zag er allemaal netjes en professioneel uit

Mondhygiëniste

Mijn eerste bezoek aan de mondhygiëniste van afgelopen donderdag is heel goed bevallen. Ben zeer tevreden.

we worden goedgeholpen

prettige en aardig personeel

Snel en vakkundig geholpen

Zie hierboven

verrassing bij ontvangst factuur

Ik ging voor een vrijblijvende offerte en kreeg toch achteraf nog een rekening gepresenteerd. Dit had ik dus echt niet verwacht in dit zeer prille en onderzoekende stadium. Ook geen waarschuwing vooraf o.i.d.

Netjes en deskundig geholpen

professional zonder veel advies, waardoor u vaak alleen maar meer geld uitgeeft

Snelle afspraak

Mijn bovenprothese had een barstje. Binnen een dag prima opgelost.

op tijd, deskundig en vriendelijk

ik en op tijd geholpen, deskundig en vriendelijk.

Goed verlopen.

Alles goed verlopen heeft alleen wat lang geduurd.

Goed en gemoedelijk behandeld

De arts was vriendelijk en duidelijk en erg behulpzaam vanwege mijn angsten.

Probleem verholpen

Na het plotseling loslaten van een inlay ben ik snel en naar tevredenheid geholpen

Essebaan 1

2908 LJ Capelle aan den IJssel

Over Smile Clinic Capelle a/d IJssel

Bij SmileClinic in Capelle aan den IJssel bevindt zich alle mondzorg onder één dak. Wij beschikken over een uitgebreid team met verschillende specialismen. Wij staan bekend om onze expertise in implantologie en esthetiek.