Drukplek na het weekend direct verholpp6
je wordt op je gemak gesteld en serieus genomen en prima geholpen.
Ben netjes en naar volle tevredenheid geholpen.
Goed geholpen en aardige medewerkers
Altijd zeer vriendelijk geholpen
Was mij eerste gedachte. Maar ik stond binnen 30min weer buiten met mijn kies gemaakt alsof er nooit iets gebeurd was. Beetje bang, maar Dr. Popovic stelt mij altijd op mijn gemak. Priceless
Medewerkers waren geduldig en behandelde mij menselijk,ze waren echt lief.
Bij Smile Clinic zijn de medewerkers kundig en vriendelijk. Wachttijd is bijna altijd nihil.
Op tijd en vakkundig geholpem
Heel professioneel en met begrip behandeld
Ik ben kundig en vriendelijk geholpen
Patientvriendelijk en kundig
Ik kon tussendoor geholpen worden omdat iemand moest afzeggen. De samenwerking van de assistente en de tandarts gaat zo goed, daarom duurt de behandeling niet langer dan nodig is. Zonder verdoving geboort en gevuld, zonder pijn. Fijne behandeling van de tandarts, over de jaren vind ik de aanmoediging die er van haar en haar assistente uit gaan heel prettig.
Prothese gebroken, 2x in korte tijd. Prothese ingeleverd en daarna ophalen. Aan de balie ,dus aan de balie moet je het gebit in gaan staan doen. Vroeger bij Erik werd je mee genomen naar een behandelkamer en werd er gekeken of de prothese goed zat…. de service gaat achteruit bij de Smile kliniek
Ik kwam voor het eerst en werd door de assistente bij de balie niet echt vriendelijk ontvangen. Ze zei met moeite goedemorgen en kon mij niet gelijk vertellen dat achterin de wachtkamer was.. De tandarts was wel vriendelijk en heeft mij duidelijk en aardig geholpen!
Geen servet voor bij het happen dus stukjes vallen op je kleding niet goed je mond kunnen spoelen. Andere ruimte waar vroeger Erik werkte was ruimer. Bij mijn vorige prothese kon ik na het genezen niet meer eten, bleef klapperen. Verschillende keren terug geweest niets aan te doen. Van armoede mijn reserve moeten dragen meer dan 2 jaar. 3 x daarmee terug geweest voor reparatie. Laatste brak na 7 dagen weer op dezelfde plaats af. Helaas was ik toen op vakantie wel mail gestuurd, niks gehoord!
Nieuwe mondhygiëniste , naar mijn idee zeer onervaren , Naar mijn idee niet zo als anders gebit schoongemaakt . Baliemedewerkers zijn aardig , niets op aan te merken
De behandelend arts kwam op mij deskundig en uiterst vriendelijk over. Uitleg was niets teveel en duidelijk. Erg fijn. Wat een verschil met de receptie wat een hork. Zal vast de opdracht zijn die ze mee krijgt maar geen reclame voor de praktijk. Zij zijn de spin in het web en moeten bestand zijn tegen klanten met pijnen. Enige empathie is dan welkom. Cursusje misschien.
Leuke sympathieke jonge dame heel kundig heeft me in een paar minuten geholpen wat de vorige tandtechniker 4 jaar niet heeft gedaan
Misbruiker van mijn tijd verteeld veel over zijn land en hun culture restaurant ten kosten van mijn geld. Echt ontvreden
Interesse luistert goed
Super geholpen door deby en haar team
Mijn eerste bezoek was positief. Ben benieuwd naar de volgende bezoeken.
Grote klasse
Niels Bohrplaats 15