Mijn eerste bezoek - intake gesprek

Mijn eerste bezoek was positief. Ben benieuwd naar de volgende bezoeken.

Goed En netjes geregeld en geintresseerd

Grote klasse

Verkeerde 'reparatie'

Mijn 1e bezoek: tandarts en mondhygiënist zijn prima. Tandtechnicus luistert niet goed naar mijn klacht ('plaatje' zit los) en ziet over het hoofd dat 1 van de 2 haakjes ontbreekt, ze laat iets heel anders 'repareren'. Als ik het plaatje weer in doe, zit het nog steeds los en stelt ze voor dat ik nieuw plaatje laat maken. Het probleem wordt opgelost als ik suggereer dat er iets ontbreekt, een 2e haakje. Slechte communicatie!!!

Goede kundige tandarts

Goed geholpen

Snel en pijnloos geholpen

Fijne

Goede tandarts

Ik heb veel angst en snel kok neigingen, deze keer een andere tandarts, deze man was super rustig nam de tijd en luisterde naar mijn angsten. Eerst fotos gemaakt zonder te kokken en volgende behandeling twee kiezen gevuld zonder problemen. Vorig jaar nog gevuld onder narcose ik ben deze tandarts heel dankbaar.

Vriendelijk en bekwaam alles precies uit gelegd en de begroting duidelijk

Vriendelijkheid,corekt.

Goed geholpen

Vakkundig geholpen

Allemaal heel vriendelijk en goed gesprek gehad. Geen idee meer hoe de tandarts heette.

Nice

THey are very friendly with my and my kids, keep it up with the good work!

Ontzettend blij

Ik kijk altijd erg op tegen mijn tandartsbezoek. Maar sinds ik bij deze tandarts (en mondhygiëniste) ben, is mijn angst een heel stuk afgenomen. Een vriendin van mij is op mijn advies ook naar Smile Clinic Ommoord gegaan en zij is net zo positief.

Heel prettig

Heel prettig geholpen zowel door de tandarts als de receptie.

Heel fijn en goed geholpen

Ik ben heel goed geholpen. Word gelijk op je gemak gesteld

Met veel gevoel en geruststelling mijn schoonmoeder geholpen

Fijn dat mijn schoonmoeder zo snel terecht kon. En dat er gelijk naar mogelijkheden werd gekeken die zo min mogelijk impact op haar hebben.

Slechte boven prothese

Tandtechnieker bijzonder aardig maar het boven gebit vreselijk

goed en gezellig

gezellig ontvangst en goed geholpen:)

Prettig en kundig

Een fijne tandarts en ook de mondhygiënist is heel vriendelijk, en gaat voorzichtig te werk. Had altijd angst voor de tandarts maar is hier niet nodig!

Great.

Very professionele.

Heel blij met de vrouwelijke tandarts

Ik ben "bang" van de tandarts, gelijk afspraken gemaakt hoe en wat wel en niet kan. Voelde me echt gezien en vertrouwen in deze tandarts is zeker aanwezig. Weet alleen niet meer hoe de tandarts heet.

Vriendelijk en zorgzaam.

Vriendelijk welkom geheten en zorgzaam in voorbereiding naar mogelijk komende klachten.

Oké

Ontzettend tevreden

Ik ben ontzettend tevreden over de mondhygiënist en tandarts hier! Ze zijn altijd vriendelijk, professioneel en nemen de tijd om alles goed uit te leggen.

Niels Bohrplaats 15

3068 JK Rotterdam