Het advies van Ciaran was helder en had een duidelijke strategie.

In het geschil met onze huurder, hadden wij het gevoel dat er meer te halen viel dan onze advocaat ons adviseerde. Om deze reden hebben wij Ciaran benaderd voor een second opinion. Ciaran zag al snel punten waar onze vorige advocaat niet aan had gedacht. Het advies van Ciaran was helder en had een duidelijke strategie. Dit gaf ons het vertrouwen om samen met hem verder te gaan. Uiteindelijk is onze zaak uitgelopen tot een zitting. Ciaran bleef tijdens het hele proces consistent in zijn aanpak en kwam met een sterk en grondig verweer. Het resultaat uit de rechtszaak is, wat ons betreft, positief uitgevallen. Voor ieder volgend juridisch vraagstuk rondom vastgoed, zal Ciaran de eerste die wij benaderen.

Vlot antwoord

Ciaran Oconor belde direct terug en wist meteen waar ik t over had, zo goed als parate kennis. Dat scheelt een kansloze procedure en geeft meteen status van een eventueel conflict helder. Thx again Ciaran!

Vriendelijk en eerlijk geholpen

Ik heb recent contact gehad met Captree Legal en ben ontzettend fijn te woord gestaan. Hij nam de tijd om naar mijn situatie te luisteren en gaf mij eerlijk advies. Hoewel hij aangaf mij te willen helpen, wees hij er ook op dat het in mijn geval waarschijnlijk meer zou kosten dan opleveren. Deze openheid en eerlijkheid waardeer ik enorm, en het laat zien dat hij het belang van de cliënt voorop stelt. Mocht ik in de toekomst een grotere zaak hebben, dan zal ik zeker hier weer aankloppen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en integere advocaat!

• Deskundigheid N.v.t.
  • Betrokkenheid N.v.t.

Top advocaat

Goed inzicht en werkt snel duidelijk en Bovenal doeltreffend. En niet onbelangrijk een heel fijn persoon Kortom een aanrader!!!

• Betrokkenheid

Uitmuntend en een aanrader.

Zeer deskundig en vlot. In de communicatie ook heel prettig. Als fiscaal-jurist heb ik in mijn praktijk 35 jaren lang veel samengewerkt met advocaten. Er zijn grote verschillen in deze vakgroep. Bijna alle advocaten heb ik moeten aansturen om voor de cliënt het gewenste resultaat te bereiken. Bij Ciaran O'Connor is dat absoluut niet nodig, gezien zijn deskundigheid, efficiënte aanpak en glasheldere analyses - die hij met mij communiceerde - alvorens de wederpartij te berichten. Waren alle advocaten maar zo goed als Ciaran, maar helaas!

• Betrokkenheid

Prettig contact en goed geholpen.

Denkt goed met je mee en geeft advies waar je mee verder kan.

• Betrokkenheid

Ciaran maakt begrijpelijk wat ingewikkeld is

Ik heb al diverse malen vraagstukken voorgelegd aan Ciaran en elke keer verrast hij mij weer met zijn heldere uitleg, waardoor complexe zaken overzichtelijk worden.

Pragmatisch advies

Ciaran adviseert zowel juridisch als strategisch uitstekend bij het aangaan van een nieuwe casus. Hij communiceert duidelijk en komt zijn afspraken na, fijn om mee samen te werken!

• Betrokkenheid

Excellent insight, very supportive and professional

As the title stated, Ciaran is very professional in the area, with excellent insight. He is fast in responding, and very supportive. His English is very good as well, I would recommend him to not only Dutch but also international people.

Zeer deskundig en hulpvaardig

Ik heb Ciaren een aantal keren benaderd over huurrecht vraagstukken. Dit waren ingewikkelde situaties waar ik snel advies voor nodig had. Ciaren was altijd heel snel te bereiken en gaf mij heel goed en duidelijk advies hoe ik er mee om kon gaan. Hij is praktisch in zijn benadering en kan ingewikkelde zaken heel duidelijk uitleggen. Ik kan Ciaren zeer aanbevallen en ben ook erg dankbaar met zijn hulp en advies.

• Betrokkenheid

Wat advies werk gehad naar tevredenheid

Belde voor een casus, goed advies werk gehad naar tevredenheid.

Uiterst professioneel, goede communicatie

Zeer deskundige dienstverlening. Captree Legal is duidelijk een zeer kundige en ervaren partij. Alles verliep uiterst professioneel. De onderlinge communicatie verliep erg soepel. We hadden gedurende het gehele traject het volledige vertrouwen in Captree Legal, mede dankzij de goede communicatie. Alle stappen werden helder toegelicht en onderbouwd. Daarnaast luisterde Captree Legal naar onze input. Tenslotte verliep de facturatie op een erg duidelijke en transparante manier. Wanneer nodig doen wij graag opnieuw beroep op Captree Legal.

Very good

I have a pleasant experience. My lawyer was straight to the point and was very clear about what can be achieved and fees.

• Would you recommend us? Yes
  • Communication
  • Quality of the advice
  • Expertise of the lawyers
  • Involvement

Open, eerlijk en oprechte communicatie

Open, eerlijk en oprechte communicatie. Kan een goede inschatting maken en kan snel schakelen met de gesprekspartner. Daarnaast ook kundig om zijn gedachte/bevindingen te delen.

• Betrokkenheid

Captree Legal zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Eigenaar Ciaran O’Connor maakt waar wat hij beloofd. Hij denkt mee (in een complexe vastgoed casus) over de te voeren strategie, hij voert uit en zorgt voor resultaat. Dat is precies wat ik zoek in een advocaat: resultaat creëren zonder omwegen. Naast het feit dat hij een uitstekende advocaat is merk je dat hij zelf ondernemer is. Hij reageert snel, denkt mee en is pragmatisch. Ik beveel Ciaran van harte aan!

Super!

Contact met Ciaran is gewoon super. Hij is inhoudelijk sterk en prettig in de omgang. Hij helpt graag en neemt de tijd voor je zonder direct te factureren.

• Betrokkenheid

Snel slagvaardig en goed onderboud advies

Snal goed onderbouwd advies en goede juridische tips

Goed concreet onderbouwd advies

Mijn ervaring is zeer positief een goed onderbouwd advies en zelf nog een berixht erachteraan van houd ook rekening met deze zaken. En als ik vragen heb kan ik vrijblijvend contact opnemen.

Zeer professioneel

Ciaran heeft veel deskundigheid en communiceert op een prettige wijze. Afspraken worden nagekomen en wij waren zeer geholpen met het advies. Mvg, Raphaël Fliers

• Betrokkenheid

Fijn, goed en snel geholpen.

Goed en snel geholpen! Fijne communicatie!

Top ervaring!

Zéér vlot. Accuraat en professioneel!

• Betrokkenheid

Goed bijgestaan bij het opmaken van een contract/overeenkomst

Hij heeft mij goed geholpen met het aanvullen van een overeenkomst in mijn belang. Hij denkt mee, bekijkt zaken vanuit meerdere invalshoeken en begrijpt en staat voor het belang van zijn klant. Nogmaals dank Ciaran en tot de volgende...

Duur, maar goed

Bekende jurist in de vastgoedwereld, weet waar hij het over heeft en laagdrempelig bereikbaar. Wel duur.

• Betrokkenheid

Uitstekende advocaat die deskundig en praktisch advies geeft

Bij mr. Ciaran O’Connor van Captree Legal heb ik advies ingewonnen over een huurovereenkomst. Hij heeft snel gereageerd op mijn verzoek. Zijn advies is deskundig, helder en praktisch. Ik ben zeer tevredenen en beveel mr. O’Connor van harte aan.

Deskundig, laagdrempelig en efficiënt

Onze ervaring met Ciaran O’Conner is erg goed. Hij heeft ons met betrekking tot huurbescherming erg goed geholpen, hij is prettig in de communicatie, geen overdaad aan procedures of woorden en doortastend. Voor volgende keren zouden we Ciaran zeker weer raadplegen!

Spoorstraat 30 A

6511 AH Nijmegen