Goede uitleg aardige tandarts dikke 10

Ik ben angst patient En voor mij was dit een nieuwe tandarts Ik voelde mijnzeer op mijn gemak bij hem ook Doordat hij ook alles zei wat hij ging doen Prima tandarts cijfer 10

goed geholpen

Netjes behandeld en goe geholpen. Tandarts is kundig nu alleen de taal nog beheersen.

Prima geholpen

Uitstekende praktijk.

prima!

Ik word altijd heel goed geholpen in de tandartsstoel.

Ik ben vriendelijk en met medegevoel behandeld

De tandarts luisterde geduldig en nam mijn standpunt in acht. Geen behandeling opdringen. Was fijn om te ervaren

Vriendelijk

Rustig en neemt de tijd

voldoende

vind het alleen jammer dat die gene die mij hielp bijna geen Nederlands kan en ik versta geen Engels

Alles is goed

Geen probleem

zeer vriendelijke jongedame

advies, neemt de tijd

Erg goed geholpen

Fijne en deskundige controle afspraak gehad samen met mijn dochter van 4 jaar. Er is een duidelijke communicatie naar de patiënt toe, erg fijn. Enige vervelende is dat ik niet binnen een maand terecht kan voor het vullen van mijn kies.

deskundige hulp

Mocht even tussendoor voor 'nood', geweldig & deskundig opgevangen;

Prettige behandeling

Behandeling mooi op afgesproken tijdstip. Vriendelijke benadering en prima behandeling en advies.

Altijd goed

Ga altijd zonder angst naar deze tandartspraktijk Ze zijn super vriendelijk en nemen de tijd voor

Vriendelijke omgang. Duidelijke uitleg. Pijnloze behandeling bij trekken kies.

Prima.

Een tandarts die je geruststelt.

Ook al ben ik 46 jaar Ik heb nog altijd een enorme hekel aan de tandarts. Maar goed, wat moet dat moet. De tandarts Emanuel en mondhygiëniste Lia zijn super lief. Ze zijn altijd heel geduldig en leggen duidelijk uit wat ze gaan doen. Heel erg blij mee dus.

Tandarts was onzeker

Tandarts was onzeker. Wij zouden haar niet aanbevelen.

Kundige rustige tandarts die je op je gemak stelt en goed informeert over de stand van zaken.

Goed, de tandarts deed waarvoor ik kwam

We verstaan elkaar, dat vindt ik wel belangrijk

Prima deskundig personeel, snelle afspraken. Gi d resultaat

Altijd aardig. Zacht in de mond. Goed advies over gevoelige tanden...en het helpt om op blootliggende Wortels sensodyne smeren. Het verlicht de kou gevoeligheid. 100 punten

Altijd tevreden

Vriendelijke tandarts, geen onnodige behandelingen of check-ups. Heel tevreden.

Adequate behandeling

Pijnloos ; graag iets meer mogelijkheden om te slikken; vanwege incomplete dwarslaesie iets meer aandacht nodig voor het instellen van de stoel . Ik beveel in principe nooit mijn omgeving iets aan als het gaat om ( para) medische behandeling; dat moet ieder voor zichzelf bepalen

Erg tevreden

Geduldig vriendelijk en meedenken .

Altijd lief en aardig.

Iedereen is altijd erg aardig en de tandarts legt alles goed uit, ook tijdens de behandeling.

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.