Fantastisch!

Ik ben super blij met Marcy!! Ze doet haar werk heel goed. Door haar ben ik over mijn angsten heen.

Eerste klas

Professionele behandeling m.b.t. trekken van voortand bij mijn vrouw. Vriendelijke persoonlijkheid.

Heel goed tandart

Ik ben zeer goed geholpen!!!

Vriendelijke tandarts, legde alles uit en nam de tijd om de behandeling te voltooien.

Goede tandarts

Ik kom al vele jaren bij deze tandarts. En mijn ervaringen zijn altijd goed. Nu ook weer.

Fijne tandartspraktijk

Mijn ervaringen bij deze tandartspraktijk is altijd goed. Persoonlijk en professioneel.

Reparatie volgens eens uitgevoerd

Afgebroken kies deskundig gerepareerd

geen klachten

altijd duidelijke uitleg.

Superb service

Vriendelijk mensen en goed informatie

Weer ontzettend goed geholpen na afgebroken vulling voortand.

Neemt de tijd en overlegt goed wat de wensen zijn.

Vriendelijke en professionele tandarts

Wortelkanaal gekregen maar was pijnloos.

Vriendelijk, kundig en geduldig

Mijn ervaring met Tandartsenpraktijk is heel goed tot dus ver heb ik geen klachten gehad. De behandelingen is heel goed en wordt met zorg behandeld. Ik ben heel tevreden tot nu toe.

Vriendelijk, deskundig en uitgebreid geholpen.

Ik ben vriendelijk, deskundig en uitgebreid geholpen. Er is tevens een nieuwe foto gemaakt van mijn hele mond en in mijn aanwezigheid is die foto door de tandarts op enkele punten besproken.

Fijne tandarts

Informatief, neemt de tijd voor uitleg. Vriendelijk.

Tandarts is uitstekend

ik ben best een lastige patient als het op een behandeling aan mijn achterste kies aankomt. Maar tandarts is geduldig en slaagt erin ondanks mijn opspelige wangspier.

Klantvriendelijk en professionele behandeling

Klantvriendelijk en professionele behandeling

Mooi op de afgesproken tijd, prima behandeld en goede adviezen

Ik ga 1 keer per half jaar voor controle en naar de mondhygieniste. Altijd keurig op tijd en zonder problemen.

De behandeling is zeer prettig en professioneel

Goede uitleg, prettige communicatie.

Super tandarts

Voelt goed

Aardige tandarts Nam goed de tijd

Zoals altijd bahandeling en service weer prima in orde!

Zoals altijd bahandeling en service weer prima in orde!

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.