Professionele en vriendelijke behandeling

Xx

Vriendelijke ontvangst en gedegen vakkundige controle van mijn gebit

Beide mij bekende tandartsen zijn vertrokken wegens pensionering en bezwaarlijke afstand woon-werkverkeer. Goede indruk van opvolger.

Goede behandeling

Correct en netjes. Fijne behandeling. Professioneel.

Correct en snel geholpen.

Niet lang gewacht, vriendelijk en correct geholpen zowel door de tandarts en de mondhygiënist. Zeer tevreden

Prettig

Afgelopen keer een goede ervaring gehad, hoewel het een beetje uitliep vond ik dat niet erg want ik had zelf een paar minuten bus vertraging en werd daarna goed en snel geholpen. Alles was duidelijk en het was heel fijn dat ik een paar uur na bellen al terecht kon bij de tandarts

Rustig. Duidelijke uitleg en alles voor het juiste resultaat.

Heel prettig

Een vakkundige spoed behandeling van een uitgevallen vulling!

Vriendelijk en professioneel

Mijn zoons en ik worden altijd naar tevredenheid geholpen.

Gastvrij en vriendelijk

Snel geholpen. Zeer vriendelijk allemaal. Zowel tandarts en mondhygiëniste als receptie.

Geeft een heel goed gevoel

Zeer deskundig, klant vriendelijk personeel en omgeving

Heel mooi dat ik zo snel geholpen kon worden

Ik had een kies waarvan de vulling begon af te brokkelen. Ik kon de zelfde morgen nog geholpen worden. Dokter Pintado was heel vrienelijk en zeer nauwgezet

Vriendelijke en deskundige tandarts die tijd voor je heeft

Goed geholpen

Goed en vakkundig geholpen door de mond hygiënist. Ook goed geïnformeerd. Klein verbeterpuntje is het feit dat het 's morgens al ruim 10 minuten uitloopt. Eigenlijk altijd als ik een afspraak heb loopt het uit. Het plannen kan daarom iets beter.

Prima geholpen. En volgend afspraak

Prima geholpen

Ik ben prima geholpen .

De tandarts was correct en vriendelijk en nam na het trekken van een verstandskies de tijd om na te praten over hoe te handelen hier weer thuis. Er wordt gevraagd naar de naam van de behandelaar. Dat weet ik niet. Maar hij is een leuk uitziende Portugees !

Goed geholpen

Fijne tandartspraktijk

Mijn gezin en ik zijn al bijna 25 jaar (tevreden) klant bij Tandartsenpraktijk Camminghaburen. Daarom was ik in eerste instantie erg teleurgesteld dat ik 7 weken (!) zou moeten wachten voor ik terecht zou kunnen voor herstel van een recent verloren vulling. Maar dankzij de spoedlijst ben ik gelukkig echter al binnen 1 week geholpen, wederom door een zeer vakbekwame tandarts!

goed en snel geholpen

goed geholpen

Rustig goed luisterende tandarst

Perfect voor mensen met angst voor tandarts

Vriendelijk mensen

Is goed

Alles is goed

Zeer vriendelijke team en uitstekende dienstverlening

Uit mijn persoonlijke ervaring wordt ik altijd op een zeer vriendelijke manier en op tijd geholpen door de telefoniste en de tandartsen. Ze proberen altijd zsm te helpen en dat is mij plus punt over deze tandarts praktijk.

Fijne, goede tandarts praktijk. Makkelijk online afspraken plannen

Snel geholpen bij een probleem

Snel geholpen en heel fijn meegedacht in de mogelijkheden ondanks de (imense) drukte momenteel

Zeer vriendelijke en vakkundige tandarts en assistente

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.