Verstandskies getrokken door Emanuel. Beste tandarts die ik tot nu toe gehad heb. Rustig, goede uitleg en zeer aardige kerel. Bedankt!!!

Gezien en gehoord en vakkundig

Lieve vakkundige tandarts

Vriendelijk kundig .

Vakkundige en vriendelijke tandarts

Super vriendelijk

Van receptie tot de tandarts super vriendelijk en geweldige uitleg door de tandarts Geen haast alle geduld voor je top een aanrader

Vriendelijk en zorgvuldig geholpen

Vriendelijke tandarts, ze nam goed de tijd om het gebit goed na te kijken.

Prima voorlichting en behandeling

Ik heb een implantaat behandeling gehad welke op deskundige wijze is uitgevoerd. Alles wordt goed voorgelicht en besproken en de behandeling was heel goed.

Fijn contact.

Zorgvuldige behandeling met goede uitleg

De tandarts heeft duidelijke informatie gegeven over vervolgbehandeling en in goed overleg zijn we tot een behandeling overeengekomen.

Erg vriendelijk en behulpzaam

Ik ben rolstoelgebonden,en voor mij hel gord bereikbaar en door het behulpzame team heel goed om alleen te komen voor onderzoek en behandeling heel goed.

Fijne mondhygiënist, Tamara

Ben al ruim 20 jaar cliënt bij haar Alleen zo jammer dat het niet aan mij doorgegeven is dat Tamara alleen nog op maandag werkt.. het staat wel op mijn kaart dat ik alleen door haar behandeld wil worden…. Ik volg haar waar zij gaat…. Tamara had dat ook aangegeven….

Erg vriendelijk,,,,de dames. En goede uitleg wat ze ging doen.

lieve zorgzaam team!!!

top praktijk, zeer tevreden

Fijne tandarts.

Fijne tandarts, weet je op je gemak te stellen en goede uitleg te geven.

Altijd fijn - voor een tandarts :)

Ik voel me hier altijd goed gezien en de tandarts vind ik mega-aardig. Dikke aanrader wat mij betreft!

Professioneel, attent en respectvol.

Snel en kordaat behandeld. Alles was in orde.

Ook nog tandateen verwijderd. Het was oke.

Snel, vrolijk, vriendelijk!

Kort, capabel en bondig.

Fantastisch

Goed, empathisch

Keurig en vriendelijk geholpen.

Ik ben echt keurig geholpen, zeer vriendelijke tandarts (vrouwelijk). Voor mij was het eigenlijk de eerste keer dat ik hier ben behandeld, maar dit bevalt prima.

Empatisch

Vindt ze daar zo empatisch ze stellen je op gemak en leggen alles uit wat ze evt gaan doen . Ga nu niet meer met tegenzin naar de tandarts . Ga nu zelfs om het half jaar .

De tandartsen zijn altijd aardig

Ik spreek niet goed Nederlands,maar de tandarts was altijd geduldig. en voor de kinderen zijn ze ook altijd aardig.

Goed geholpen zeer vriendelijk

Super vriendelijk en goed geholpen ik zelf vind het vreselijk ma ze brengen zo veel rust over en ze nemen de tijd

Prima.

Na controle nog even een duidelijke uitleg. Zeer tevreden met deze tandarts.

Alles op tijd en conform afspraak uitgevoerd.

Ik had achter elkaar een periodieke controle en daarna een afgebroken vulling. Door afwezigheid van mijn vaste behandelaar moest ik nu wel 2 weken wachten op een afspraak maar deze is verder correct uitgevoerd. Mijn ervaring is dat alle afspraken altijd tijdig worden nagekomen en/of er contact wordt opgenomen bij afwijkingen daarvan. Heb altijd een positief gevoel over de klantbehandeling van alle medewerkers.

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.