Matig

Controle heel erg kort paar minuten beter in combinatie met gebit reinigen.

Aanbevelen deze tandarts.

Aardig en vriendelijk personeel. De arts gaf gedetailleerde informatie en behandelde het tanddefect.

Hele aardige tandarts en werd goed behandeld.

Heb gehoord, dat ik goed m'n tanden poets en maar één keer per jaar op controle hoef. Beetje tandsteen is verwijderd en werd behandeld. Ook de receptionisten waren aardig.

Ik kom hier al jaren en iedere keer is het prima. Dit keer een stukje van een kies afgebroken. Dat werd pijnloos hersteld met, bij iedere stap, uitkeg wat er ging gebeuren.

Vlot en deskundig

Al langere tiid patiënt. Naast vlotheid en deskundigheid zie ik ook een prima samenwerking met de tandprotheticus. Kortom : Aanbevolen !

Ik ben tevreden over de tandarts en mondhygiëniste

Ik ben tevreden over de tandarts en mondhygiëniste.

Correcte planning en afhandeling. Vriendelijke ontvangst. Al met al zeer tevreden

Heb angst booor de tandart ss .en werd met goede zorv ontvangen

Weet niet meer

Goed geholpen, de behandeling vakkundig.

Het was prima

Vriendelijke

Top, klantvriendelijk en kundig

Erg goed in haar vak en ook nog eens een leuk mens

Jammer

Ik kwam met een probleem waarvan hij de oorzaak niet kom vinden. Daarna een minuscule klein iets in de tand daarnaast hersteld. Kreeg het gevoel dat er toch iets verdient moest worden. Wou me ook nog een verdoving aansmeren. Kreeg er dus niet echt een goed gevoel bij...

Kundig professionele behandeling

Kundig professionele behandeling Je wordt goed meegenomen in alle stappen van de behandeling en je krijgt goede informatie

Gewoon een hele goede tandarts

No nonsense, receptie wisselende behandeling

Geweldige mondhygienist! Snel, vriendelijk, zakelijk. Vakvrouw! Breng de administratieve druk voor het personeel omlaag. (Voor de holding)

Fijne behandeling en goed geïnformeerd

Hartstikke fijn ontvangen en mij werd goed informatie gegeven over mijn gebit en vervolgafspraak

Goede kwaliteit mondzorg

Met zorg het gebit nazien en eventueel advies geven.

Top. Profesioneel.

Goede uitleg en begeleiding. Geduld als het moet.

Snel en kundig geholpen.

Dhr. Pintado is erg kundig en goed met kinderen. Ook legt hij alles erg rustig uit en neemt hier de tijd voor. We voelen ons welkom en op ons gemak

Vertrouwt gevoel

Voldoende

Dochter binnen 1 minuut uit de stoel, volgens mij staat er 10min voor. Dus samen 20 min. We waren binnen 9 min samen klaar. Dat is snel en makkelijk geld verdienen denk ik dan. Want die 20 moet wel betaald worden. Als oudste dochter voor controle gaat is ze soms ook al heel snel uit de stoel, maar wel elke keer 50 euro moeten betalen ongeacht wat ze doen. Blijft bijzonder.

Zeer tevreden met de preventie assistent Marcy

Al jaren kom ik met plezier bij deze tandarts en dan met name bij de preventie assistente voor een gebitsreiniging. Marcy (in dit geval) is zeer kundig en secuur in haar werk. Afspraak doorgaans snel gemaakt bij deze tandarts en een voorkeur aangeven voor wie de behandeling doet is geen probleem hier.

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.