ik werd goed en snel geholpen

spoedbehandeling snel opgelost!

vulling afgebroken en binnen 2 werkdagen geholpen, super!

Super goed geholpen

Aardige mensen Super goed geholpen En goede nazorg

Prettig

Dit bezoek doe ik liever niet. Maar elke x wordt ik er door heen geholpen. Mijn gebit heeft het nodig de extra verzorging. Een fijne praktijk.

Tandarts die alles goed uitegt

Wederom een fijne ervaring.

Vriendelijk personeel

Vriedelijk personeel en ondanks dat het druk was, hebben ze alle tijd voor mij genomen en vragen die ik had duidelijk uitgelegd!

Goede tandarts. denkt mee, helder in de informatie.

Goede tandarts. denkt mee, helder in de informatie.

uitstekend

zeer vakkundige tandarts

Vriendelijk en kundig

Ik werd snel geholpen, vriendelijk te woord gestaan en kundig behandeld

Het resultaat is teleurstellend

De behandeling was bedoeld om het mooier te maken, maar dat valt tegen.

Zeer ontspannen

Zeer prettige benadering, erg relaxed, werkt stressverlagend voor een angsthaas als ik. Werkt secuur en heeft tijd voor een praatje tussendoor.

Vriendelijk en deskundig

vooruit denkend goed

hij is altijd vriendelijk ik ben zeer tevreden over hem, al weet hij soms zelf niet hoe kundig hij is,

Vriendelijk en een “ normale” benadering

Niet gelijk over foto’s beginnen. Dat was recent nog gedaan bij de paradontoloog dus waarom dan ook.

Zeer goeie en kundig erg mij op mijn gemak gesteld

Ik had een afspraak met de tandarts en de mondhygienist, maar de tandarts was ziek. Wat erg fijn was, is dat de mondhygienist ook controle mag/kan doen. Persoonlijk vind ik het erg prettig dat dit beide wordt uitgevoerd door een en dezelfde persoon. Heb ook het idee dat mijn gebit zorgvuldig is gereinigd.

Professionele behandeling en fijne communicatie

Ondanks dat de tandarts uitliep, een fijne ervaring. Mijn afspraak bij de mondhygiënist werd naar voren verplaatst waardoor de uiteindelijke wachttijd meeviel.

Een fijne praktijk!!

Nette praktijk, vriendelijk personeel en een goede behandeling.

Altijd snel & kundig

Ik kan altijd snel terecht en mijn gebit wordt erg kundig behandeld!!

Excelente atencion

Buena atencion, y no hay mucha espera para ser atendido.

Zie onderstaande antwoorden

Dit jaar 3 keer naar de tandarts geweest met de klacht dat ik rechtsboven een zeurende pijn heb. En noch heb. Daar is niets mee gedaan. Mondhygiënist was goed.

Zoals het hoort

Fijne tandarts

Altijd mooi op tijd en nette behandeling

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.