Goede tandarts

Heel vriendelijk en voorzichtig.

Prettige ontvangst, goede uitleg

Fijn dat er weinig wachttijd was. Ik had een controle-afspraak. Na de controle goede uitleg, ook de foto’s samen bekeken en ook hier toelichting. Bedankt tandarts Pintado.

Ze vertellen je hoe je gebit er voor staat En nemen de tijd voor je.

Moest half uur wachten

Mijn onvrede zit in het feit dat ik afspraak heb. En dan meer dan half uur moet wachten. Is al eerder gebeurd. Niks op mijn behandelingen aan te merken. Maar 19 minuten kan ik in komen maar geen half uur.

Ik ben zeer tevreden en mijn tandvlees is dit ook!

Samen met Nikita een plan van aanpak opgesteld om mijn tandvlees te verbeteren en nu al super resultaat geboekt!!

Zeer vriendelijke ontvangst, korte wachtijd.

Vriendelijk Personeel, Tandarts erg goed , duidelijke uitleg neemt de tijd ervoor. Hoort je klachten aan en kan het direct verholpen worden, wordt het gedaan.

Top praktijk!

heel lieve en vriendelijke personeel en een mooie praktijk.

Prettig.

Mijn ervaring prettig. Een geweldige goede behandeling gehad. Erg belangrijk hoe je eigen presenteert naar de medemens toe, Met vriendelijke groet, M.Hoving.

tandarts oke

communicatie nieuw frame in begin niet duidelijk

Goed en deskundig

Ik ben geholpen door Marcy voor mijn buegel en was super fijn en vriendelijk mens en weet wat zij doet.

Top tandarts

Fijne praktijk goede tandarts duidelijke uitleg snelle contacten

Ik voel me financieel uitgekleed

Het is omdat ik graag mijn gebit weer mooi wil hebben. Maar ik ben klaar met die onzin verhalen over knarsetanden wat de reden zou zijn van de schade van mijn gebit. Er is gewoon prutswerk geleverd de vorige keer en ik mag nu alles opnieuw betalen.

Snel en vakkundig geholpen

Zoals altijd weer snel en vakkundig geholpen door dhr. Pintado.

Vakkundige tandarts. Had ik die vroeger maar gehad.

Zeer snelle behandeling

Reparatie aan mijn gebit kon nog dezelfde dag worden uitgevoerd.

Zij was wel een goeie zuster om alle tanden netjes schoon te maken .

Heel goed

Altijd vriendelijk en goede uitleg.

Ontspannen

Open en aardig

Eerste kennismaking. Een vriendelijk aardig tandarts. Open houding en duidelijk.

Ik ben heel blij dst mijn tanden zijn weer mooi! Snel was geholpen

Perfect! Snel! Zorgzaam! Netjes! Professional!

Klantvriendelijk en gastvrij

Tevreden

Tevreden over de behandelingen.

Snel en effectief

Altijd een bevestiging op de mail van de afspraak en op tijd een herinnering. Goede samenwerking tussen tandarts en mondhygieniste. Indien uitgebreide behandeling nodig, altijd eerst een prijsopgave. Vreindelijk personeel, ook de tandarts!

goede begeleiding en uitleg

Voor de 1e keer sinds 13 jaar weer naar de tandarts. Alles werd goed uitgelegd en de behandeling uitvoerig besproken.

Super geholpen en weer mooie voortanden

Heel netjes mijn voortanden gevuld nadat een vulling was afgebroken. Voortanden zijn mooier als voorheen en ik vertrouw eigenlijk alleen nog Emnanuel met vullingen die in het 'zicht' zijn.

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.