fijne ervaring

Tot nu toe alleen maar fijne ervaringen gehad bij de tandarts. De tandarts is zeer vriendelijk geeft advies, en wat me ook opviel is dat de tandarts een bikel is als het gaat om je gebit goed, en gezond te houden.

Ik was erg bang, maar ze zijn heel vriendelijk

uitstekend

perfect geholpen

Deskundig

Bezoek aan de tandarts en mondhygiëniste stel ik graag uit. Nog steeds bang. Bij deze praktijk word ik goed begeleid. Tandarts neemt de tijd en legt goed uit!

Vriendelijke, aardige tandartsen, assistentes etc

Prima behandeld

Prima behandeld door een vriendelijke kundige tandarts. Tandarts is van buitenlandse afkomst en was moeilijk te verstaan. Maar is verder prima verlopen.

Gewoon goed

Op tijd aan de beurt en schoonmaak beurt voor het bezoek aan de tandarts vindt ik beter.

Gewoon voldoende

Het is nooit leuk om naar een tandarts te gaan en zoals ik , heel erg bang, al helemaal niet. Soms valt het achteraf best wel mee, maar nu absoluut niet. Ik lig nog steeds met pijn in de mond op bed en onderdruk ik met paracetamol. Misschien nu meer pijn door ontsteking in het tandvlees, ik weet het niet, maar heb veel meer nekpijn.

Ik kom hier al jaren. Hoewel een bezoek aan de tandarts nou niet direct het leukste is wat je kunt (moet) doen, lig ik er niet meer wakker van. Aardige, begripvolle mensen. Natuurlijk, een gaatje vullen of iets ergers, een wortelkanaalbehandeling ga je niet aanbevelen, maar wanneer het dan toch moet gebeuren, dan kan je dat (volgens mij) het beste hier laten doen.

Vriendelijk en deskundig

Een zeer vertrouwd gevoel

Vriendelijk

Zeer te vreden

Goed gevoel aan over gehouden.

Vakwerk.

Erg vriendelijk en een goede sfeer

Adequaat, prima sfeer,goede behandeling.

Eigenlijk gewoon: niet lullen maar poetsen! Kwaliteit van behandelen is goed. Mensen aan de balie vriendelijk, de ruimtes , zowel wachtruimte, als behandel kamers licht en prettig, zonder overbodige poespas. Last nut nog least: heel tevreden over de professie.van de behandelaars.

erg goed

erg goed

Prefect

De ontvangst en de vriendelijkheid en de behandeling zijn in perfect. De stoel waarin je light is niet echt echt een lig gemak en dit wordt door de behandelaar goed opgelost d.m.v. een kissen. Daarmee mee dan een 10

Vriendelijk, service gericht en professioneel.

Bij binnenkomst word ik altijd vriendelijke gegroet. De tandarts neemt de tijd die nodig is, niet te lang en niet te kort. Na afloop kreeg ik nog tandpasta samples mee van de receptioniste die mij vriendelijk nog wat tips gaf. Erg fijne tandarts.

Prima!

Goede communicatie. Zeer vriendelijk en kundig personeel. Duidelijke uitleg wat er gebeurt. Alles ziet er netjes en goed uit. Enige verbeterpunt voor mij zou zijn als duidelijk is hoe lang de behandeling is bij de mondhygiënist, dus dat je in de praktijk de starttijd en eindtijd weet en je dus weet waar je aan toe bent qua kosten

Geweldig!

Vriendelijk & vakkundig personeel!

snel, correct en goed!!

Afspraak binnen een week geregeld. Snel en correct geholpen

Goed en snel geholpen

X

Vlotte en zorgvuldige hulp!

Naast D. Cajas, was Nadia er ook bij aanwezig

Verontrustend

Het leek alsof de mondhygiëniste onervaren was. Na de behandeling moest ik mijn gezicht schoonmaken voor de spiegel. Tijdens de behandeling leek het alsof de materialen niet goed gebruikt werden Kreeg ook een soort pure citroen in mijn mond gegoten was erg vies. Tevens was er een bepaald instrument niet op kamer en werd dit nog opgehaald van een anderen kamer. Dit was Tijdens de behandeling. Al met al een ontzettend aardig persoon echter of ik weer door haar wil worden geholpen daar twijfel ik aan. Eerdere behandelingen waren altijd prima

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.