Vriendelijk personeel en onderkomen

Soms wat moeilijk communiceren i.v.m. tandartsen uit het buitenland,maar gaat steeds beter. Verder prima zorg!

Ben erg blij echt vriendelijk ontvangen en behandel super in een woord

Deskundige praktijk

Altijd vriendelijk geholpen

zeer goed

goede uitleg gebit

Zorgvuldig en snel geholpen

Eigenlijk niet (lang) gewacht na mijn afspraak tijd, werd vriendelijk ontvangen. Er werd goed doorgesproken wat er allemaal gedaan werd, ook tijdens de controle en behandeling.

het is prima in orde

gemoedelijke sfeer en afspraak precies op tijd. vriendelijke mensen

Heel goed

Erg vriendelijk personeel We worden altijd snel geholpen. Erg tevreden.

Altijd vriendelijk de tandarts

(Ik ken de naam vd tandarts niet, spreekt met een mooi accent, jongeman)

Eerste keer bezocht

Ik ben voor het eerst in deze praktijk geweest. En had hier een goede ervaring mee. Een gesprek met deze tandarts was rustig en goed. Hij heeft mij goed advies geven en de komende stappen goed uitgelegd en in overleg offertes gemaakt.

Goede tandartsen, werd goed geholpen

Ik werd eerst goed geholpen bij de receptie., En eenmaal in de kamer werd me gevraagd of ik nog klachten heb of vragen heb Dat vond ik wel mooi, daarna kreeg ik nog advies en kon ik een nieuwe afspraak maken.

Top zweer

Altijd vriendelijk Bali personeel en de tandarts en assistent ok als zeer prettig ervaren

Super!!

Ik werd super geholpen!super vriendelijk personeel!

Altijd goede hulp

Kan altijd snel terecht en ben uitermate blij met de tandarts die ik nu heb.

Goed!

K was er voor t eerst en werd meteen goed behandeld, K ben erg bang maar door de rust van de tandarts bleef k zelf ook erg rustig!

Aardige mensen, prima praktijk

Tandarts & Mondhygiënist altijd achter elkaar. Mondhygiëniste erg aardig en humor!

Vriendelijke en deskundige behandeling van mijn klachten

Ik ging naar de tandarts om mijn gebroken tand te laten herstellen. Ik kreeg duidelijk uitleg over de mogelijkheden om de tand te herstellen door het afgebroken deel te lijmen of te vervangen door een kroon. De keuze was snel gemaakt dat een kroon de meest voor de hand liggende behandelwijze zou zijn.

Niet naar mij geluisterd

Vorig jaar had ik last van een kies. Was niks aan de hand zei tandarts. Paar weken later terug geweest. Nee echt niks aan de hand. deze week weer voor controle. Nee alles prima geen gaatjes. er waren ook foto's genomen. Ach een rotte kies. Die van vorig jaar. Op foto dus wel te zien. Waarom vorig jaar niet een foto genomen. over 2 weken wordt de kies gerepareerd. Beter luisteren naar je patient

Prettige ervaring

Vriendelijk ontvangen en goed geholpen door tandarts. Alles was goed en dat is altijd fijn om te horen ;)

Amazing

Was really good and it was one of the best experience I was happy with the results.

goede tips over verzorging tanden en kiezen door hygieniste.

Goed, prima behandeling ivm tandsteen, poetsen.

Goede ervaring

Altijd een goede ervaring met de tandarts. Nu ook weer. Ook vriendelijk wat ik ook belangrijk vind. Kortom top.

Niet lang hoeven wachten. Mondhygëniste en tandarts zijn secuur en vriendelijk

Zonder dralen vlot geholpen.

Bijna geen wachttijd en vlot geholpen.

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.