Zeer vriendelijk en vakkundige mensen.

Zeer vriendelijk en vakkundige mensen.

Kleinschalige praktijk met vriendelijke medewerkers

Ik kom viermaal per jaar bij Marcy voor een mondhygiëne. Dat doet ze altijd kundig.

Professioneel

Snel en precies.

Snel geholpen

Noodreparatie

Vriendelijke medewerkers

Goede eerste indruk

De tandarts die tijd voor je neemt

Het fijne van deze tandarts is, dat ze de tijd voor je neemt. Je krijgt geduldig uitleg over de stand van zaken. En wat ook belangrijk is, ze zijn heel vriendelijk met oog voor de klant

Als is goed dank je wel.

Vriendelijk, duidelijk en deskundig (voorzover ik dat kan bepalen) !

Goede uitleg gehad en heel leuk behandeld

Vriendelijk

Of kind beugel moet, moest ik naar vragen. Ik vind dat tandarts hier proactief naar kan kijken.

Vriendelijk en correct

Fijne tandarts die me hielp du8delijke uitleg gehad en een pijnloze behandeling

Erg fijn

De tandarts legde de procedure goed uit en vroeg regelmatig of ik ergens last van had. Erg fijn!

Na pijnklacht snel ingepland en goed geholpen.

Het is goed

goede ervaring

Zeer tevreden!

De tandarts blijft altijd spannend om naar toe te gaan wegens ervaringen in het verleden. Marcy is geweldig! Zij is professioneel en bij haar voel je er bijna niets van. Wat een verschil! Zo blij mee!!

Wordt altijd netjes ontvangen

Prima te woord gestaan.

Heb al jaren geen gaatjes en weinig tandsteen dus er is weinig te behandelen.

Vriendelijke en rustige tandarts.

De tandarts neemt de tijd om alle vragen te beantwoorden.

Was een lieve tandarts (jonge meid) leuk voor mijn kinderen. Gedukdig en legde alles goed uit

Prettige medewerkers

Snel en vriendelijk geholpen. Communicatie ietwat moeilijk door "buitenlandse" tandarts. Vreemd dat ik voor een zenuwbehandeling doorgestuurd word naar een andere tandarts.

Netjes goede praktijk.

Tijdnemende tandartsen die goed werk verichten,en luisteren. Na jaren geen tandarts te hebben gehad,zijn wij er blij mee!

All went smoothly

Ik was er voor een relatief lange procedure maar het ging goed. Tandarts vertelde wel wat hij aan het doen was en het ging prima!

Vriendelijke ontvangst en behandeling

Correct en op afgesproken tijdstip. Communicatie bijna alleen via tandarts en assistente. Zou misschien wat meer patiëntgericht kunnen zijn.

Was goed

Ik was snel klaar kon alleen de dame in kwestie niet altijd goed verstaan door haar gebrek nog aan Nederlands maar ze was wel aardig

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.