De behandeling is zeer prettig en professioneel

Goede uitleg, prettige communicatie.

Super tandarts

Voelt goed

Aardige tandarts Nam goed de tijd

Zoals altijd bahandeling en service weer prima in orde!

Zoals altijd bahandeling en service weer prima in orde!

Vriendelijk

Vriendelijk en een oplossing gevonden voor elke probleempje aan me gebit.

Ik vind tandartsbezoekjes altijd rustgevend vreemd genoeg, dus het is al gauw prima, maar zie verder

Erg vriendelijk (tandarts en assistenten en mondhygiënisten .. iedereen). Mijn nieuwe tandarts (Pitando) is erg deskundig en nauwkeurig. (Niet dat mijn vorige dat niet was, maar uhm .. dat vertel ik liever niet openbaar.) Ik heb erg veel ervaring met verschillende tandartsen en raad de mijne zeker aan!

Snel, professioneel en vriendelijk

Prima geholpen, nette praktijk. Vriendelijk personeel, zowel de receptie als tandarts en assistente. Er werd duidelijk uitgelegd wat er gedaan werd en wat de status en verwachting is. Positief dus.

vriendelijk en goed advies

Op zeer professionele wijze geholpen

Zeer vriendelijke en deskundige zorgverleners.

Goede service en pijnloos

Wordt prettig ontvangen. Bekwame en vriendelijke tandarts. Ook prima mondhygiëniste

Snel geholpen

Ik kwam binnen, was 5 minuten eerder dan de afspraak geholpen. Ik was binnen een kwartier klaar. Ik moest een gaatje vullen dat ging snel en goed.

Prima consult, duidelijk en lief voor mijn zoontje

Het was mijn zoontje zijn eerste keer en met veel geduld werd er met hen omgegaan. Het is een fijne plek met fijne mensen.

My dentist is great, but the person I spoke on the phone wasn’t patient

My dentist is great and I’ve had very positive experience with him. However, today I was trying to make a new appointment for my next checkup, the person on the phone wasn’t patient. It was a bad experience talking to that lady. The one star is given to the lady on the phone. I would recommend my own dentist to my family, but I hope they would have a patient and polite reception, not the one that I had this morning.

Lief, meelevend, meedenkend personeel Altijd top behandeling

goed behandeld en goede tips mee gekregen

Matig

De tandarts kon geen enkel woord nederlands. Het moest vertaald worden naar het engels en ik kreeg ook uitleg in het engels. Ik zou toch wel graag geholpen worden in mijn eigen taal. Er werd ook geen enkele moeite gedaan om nederlands te proberen.

Ruime praktijk

Rustig consult.

Vakkundig geholpen

Erg blij met het werk met de verrichte wortelkanaal behandeling. Tandarts communiceert goed tijdens en na behandeling. Naderhand geen napijn gehad of complicaties.

Niet goed

Ik ben niet geholpen aan waar ik voor kwam. Alsof ik op de hoogte ben werd ik geïnformeerd dat ik over een paar maanden moet terug komen voor een kroon en tot die tijd de klachten moet uitzitten.

Opmerkzaam en vakkundig

Niet alleen heeft hij een gaatje gevuld die door anderen als onmogelijk werden aangeduid wegens de locatie van het gaatje (te dicht op het tandvlees en helemaal achterin). Maar ook viel hem tijdens het boren een losse vulling op die ik nog niet eens had opgemerkt omdat deze strak tussen twee kiezen zat. Direct ook maar aangepakt, zelfs al zat zijn agenda propvol.

Vriendelijk en correct en deskundig geholpen

Blij geholpen te zijn. Als altijd vriendelijk en correct. Alles werd goed uitgelegd en ik ben prima volgens afspraak geholpen

Slechte communicatie

Ik ben prima geholpen maar vind 't erg jammer dat de tandarts slecht tot geen Nederlands spreekt en dan met mondkapje helemaal niet verstaanbaar. Gelukkig de assistente wel, dat maakte weer wat goed.

super vriendelijk en alle geduld

Telefonisch en bij de balie al vriendelijke benadering Tandarts met vulling 45 min en verdoving hij had alle geduld en uitleg top ook Ook de mondhygieniste super geduldig en aardig

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.