Geduldig, pijnloos,

Pijnloze verdoving! Hij neemt alle tijd voor je. Zijn assistente Famke is ook heel erg goed en geduldig.

Behulpzaam en zorgzaam

Na elke (kundige) behandeling krijg ik tips en info waar ik op kan letten bij dagelijkse handelingen om tandbederf zoveel mogelijk te vermijden.

Zeer goede tandarts eindelijk.

Zeer goed geholpen en de tijd er aan besteed.

Werken op tijd.

Je kunt er snel terecht. Werken op tijd. Wat ik heel jammer vind, is dat ik telkens een andere tandarts heb. Voelt onpersoonlijk.

Nette en deskundige tandarts

Werkt secuur

Wordt altijd super goed geholpen en duidelijk uitleg bij alles wat ze (gaan) doen

positief, en persoon onbekend (ik weet gewoon niet hoe die meneer heet, van buitenlandse afkomst, lang donker haar meestal kamer achter de balie)

Goede zorg en vriendelijke hulp

Om dat ik altijd vriendelijk word behandeld

Altijd zeer tevreden

Deskundig en vriendelijk!

Geldige service.

Men heeft aandacht voor de cliënt.

Goeie tandarts. En fijn dat de orthodontist er bij in zit!

Goed werk, leuk team, maar de prijzen zijn hoog

De kroon is vervangen voor de bovenste voortanden.Het personeel is aardig en behulpzaam, maar de prijzen moeten denk ik herzien worden

Altijd te vreden

Ik kwam bij jullie toen ik nog geen tandarts had als spoed patiënt en toen heb ik me gelijk ingeschreven en het is altijd goed geweest ik ben een tevreden patiënt

Zeer vakkundig en prettig twee vullingen vervangen

Nadat er twee vullingen waren uitgevallen bij dhr Hiemstra terecht gekomen voor vervanging.. zeer prettig en vakkundig geholpen.. tandarts en assistent in harmonie samenwerkend.. thnx!! Ben blij met resultaat! Snel, vakkundig en vriendelijk! Top!

Heel goed

Heel vriendelijk werknemers en goed service

Proefkonijn

Ik voelde mij een proefkonijn. Aangezien Pablo nog niet vaak een behandeling voor een nieuwe kroon heeft gedaan. En dat was te merken. i.p.v. 1 x happen voor bovenkant en 1x happen onderkant heb ik totaal wel 6x moeten happen. En het zat zo vast na het uitharden dat ik dacht dat al mijn tanden er uitgescheurd werden toen hij het bitje er weer uit moest halen.Geen fijne ervaring.

Goede behandeling

Ik heb angst voor de tandarts en ga nu redelijk ontspannen naar binnen

Zeer tevreden. Kundige tandarts

Ik zag het donker in en was dan ook zeer verrast dat mijn kies behouden kon blijven. Goede tekst en uitleg gehad tijdens de behandeling. In mijn ogen zeer kundig

Fijn en goeie communicatie

Ik sta nu al drie jaar bij tandartspraktijk Camminghaburen ingeschreven. De ingrepen die ze hebben gedaan waar echt noodzakelijk. Ze denken graag mee. Ik heb zelf ook een beetje angst als ik naar de tandarts moet gaan maar mijn tandarts neemt altijd goed de tijd en zorg ervoor dat ik op me gemak ben.

De tandarts kon goed uitleggen en hij benoemde de mogelijkheden.

De praktijk is netjes. Redelijk op tijd. Tandarts en mondhygiëne om en om. Er wordt verteld wat er gaat gebeuren.

Uitstekende behandeling

Uitstekende behandeling en elke actie wordt uitgelegd.

Vlotte en adquate aanpak

De noodzakelijke ingrepen zijn snel onderkend, met nog dezelfde dag de ingrepen uitgevoerd, inclusief aanpassing van de prothese. Lof daarvoor.

Geen op of aanmerkingen, eerste contact was goed en behandeling ook

Tandarts en mond hygiëniste beiden eerste keer, tot nu toe geen op of aanmerkingen

Uistekend

Uitstekend geholpen als nieuwe patiënt. Grote voordeel is dat alles gecentreerd is op 1 locatie. Ook is het prettig dat hier je tandsteen verwijdert wordt zonder dat je naar de mondhygiëniste toe moet.

Vriendelijk geholpen bij binnenkomst als nieuw patiënt. Duidelijke uitleg door de tandarts over de te bewandelen weg qua behandeling.

Goede behandeling had

Tanden zijn weer steen vrij

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.