Vriendelijk geholpen bij binnenkomst als nieuw patiënt. Duidelijke uitleg door de tandarts over de te bewandelen weg qua behandeling.

Goede behandeling had

Tanden zijn weer steen vrij

Mijn kroon was afgebroken , gelukkig kon de prefentie assistente hem er weer oplijmen.

Wel vriendelijk

Ik ben nog nieuw heb nog geen ervaring eerste indruk lijkt goed

Gedegen,,vriendelijk en goede toelichting op handelingen

n.b. mijn nieuwe emailadres is [email protected]. Er wordt goed rekening gehouden met mijn incomplete dwarslaesie. Tijdens de behandeling wordt ik goed op de hoogte gehouden van wat er wordt gedaan

Zoals het moet.

Netjes op tijd. Vertellen wat er gaat gebeuren. Vriendelijk.

Vriendelijk rustig en op mijn gemak gesteld

Ik krijg implataten dit werd heel duidelijk uitgelegd

Goed en vriendelijk ontvangst

Vriendelijk personeel, op de tijd zoals afgesproken mijn behandeling gehad.

Vriendelijke personeel

Prima ontvangen, prima behandeld

Prima ontvangen,prima behandeld

Wel heel snel klaar!

Mijn tandarts heeft 25 jaar lang, 2x per jaar mijn tanden schoon gemaakt. Eerst een blauwscore om te zien hoe het poetsen gong en waar er aanslag zat. Daarna Uitgebreid, goed langs alle tandranden schapend, alle aanslag verwijderd met diverse puntinsteumenten (andere voor links en recht bijvoorbeeld. Daarna gepolijst met drie soorten koppen. Grondig dus. En nu. Even kijken, kort paat stukjes tandplak verwijderen en binnen 5 minuten klaar. Daar zit toch wel een heel groot verschil tussen. Kan me niet voorstellen dat mijn tandranden niet beter te reinigen waren. En krijg ik nu ook een rekening voor 5 minuten?

Heel goed

Ook voor angstige mensen, zoals ik, een hele fijne praktijk. Erg fijn geholpen door de vrouwelijke tandarts en haar lieve collega. Ze stellen je erg op je gemak.

Erg slecht

Gewoon erg slechte ervaring. Na behandeling , bij een noodtandarts geweest. Daarna weer naar eigen tandarts. Toen toch eindelijk antibiotica en pijnstillers gekregen. En dat in 4 dagen tijd. En elk half jaar een andere tandarts , die gebrekkig Nederlands praat. Vroeger gaf ik de praktijk een dikke 10.

Heel goed gegaan

Rustig en vakbekwaam

Proffessionals zowel telefonisch als in de praktijk.

Vooraf telefonisch goed overleg met de baliemedewerkster/assistente. Eerste consult met deze voor mij nieuwe tandarts. Ze luisterde goed naar mijn inbreng en handelde alles proffesioneel en deskundig af. Daarnaast vind ik het contact bij en met deze praktijk als heel klantvriendelijk, geduldig en inhoudelijk op de hoogte van begin tot einde van een consult.

Snel en doeltreffend

Mooie praktijkruimte. Prettige sfeer. Vriendelijke mensen.

deskundig en vriendelijk

deskundig en vriendelijke behandeling

Goede ervaring

De tandarts is geruststellend en doet zijn werk zonder zich te haasten! Hij neemt alle tijd!

Heel klantvriendelijk

Zeer vriendelijk

Heel klantvriendelijk

Zeer vriendelijk

Zucht

Mis communicatie met beugeltandarts Nu is hij een maand op vakantie en we zijn niet blij dat we de rest van de bitjes niet mee krijgen.

Zucht

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.