Erg tevreden

Heel professioneel en vriendelijk .Ook superlief met kinderen .

Goede behandeling en vriendelijke medewerkers

Alles wordt goed uitgelegd

Ik voel me altijd op mijn gemak bij jullie. Alles wat jullie doen vertellen jullie.

Zeer goed!

Snel, goed en deskundig. Ik ben zeker tevreden over de behandelingen hier.

Ge-wel-dig

Ik was vrij angstig maar ik werd perfect onthaald, op mijn gemak gesteld en alles duidelijk uitgelegd.

Mijn eerste indruk als nieuwe klant is positief

Sinds kort gewisseld van tandarts ivm stoppen oude praktijk. Mijn eerst indruk was positief, al moet ik wel even wennen aan de Engelse communicatie. In geval van de normale periodieke controle geen punt natuurlijk, echter bij afwijkende ingrepen of adviezen misschien een handicap? Verder uitstekend en klantvriendelijk geholpen.

Tol

Door 1 telefoon de zelfde dag nog terecht gekund echt super fijn.

Uitstekende tandzorg

Alles wat gedaan word, wordt altijd netjes besproken, wat voor een plezierig bezoek zorgt.

Het ging snel en ik kon aangeven wat er aan de hand was.

Het ging echter wel heel snel en het was even wennen, dat de tandarts voornamelijk Engels sprak.

Redelijk goed

Vaak wisslende tandartsen . Erg jammer helpt niet als je een angst hebt

Toppers

Ga zo door 100% positief

Vriendelij en deskundigheid

Uitstekend geholpen, ondanks mijn angst voor de tandarts

super duidelijk en prettig was erg op mijn gemak.

Ik moest dus een kies laten trekken, Zag er enorm tegen op. Tandarts was zo duidelijk in zijn uitleg. Hij stelde mij zeer op mijn gemak. En hij werkte geduldig wat zeer prettig is. Hij is de beste tandarts die ik ken. En hopelijk blijft hij nog lang hier zodat ik altijd een prettige tandarts heb.

Goede begeleiding met uitleg stelllen je erg gerust

Zoals tandzorg hoort te zijn: vriendelijk, goede service en verstand van zaken.

Nieuwe aardige tandarts

Duidelijk verhaal met betrekking tot de restauratie van mijn gebit.

Top tandarts neemt de tijd

Erg goed

Ben nu al een tijd door haar geholpen mondhygiënist vergeet haar naam steeds maar vind het erg prettig zoals zij mij helpt

Vriendelijke benadering

Rustig en vriendelijk behandeld

Vriendelijk, behulpzaam, professioneel

Ik ben tevreden

Ervaring is goed

Heel goed

Hele fijne tandarts praktijk met heel vriendelijk personeel gewoon top

Kan niet beter

Heldere uitleg en geeft tijdens behandeling precies aan waar hij mee bezig is en hoe lang dat duurt.

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.