Heel goed

Zeer deskundig

Luisterd goed naar de pijn klacht

Zijn rustig nemen de tijd luisteren goed naar de pijn klacht en vriendelijk

Prima ervaring

Goed resultaat en leuke interactie

Blij met deze tandartspraktijk en met de mensen die er werken . Ze zijn allemaal erg lief hebben empathie en stellen je je op gemak .

Fijne mensen!

Eerst bij de mondhygiëniste geweest. Leuke meid, legt alles goed uit! Daarna de tandarts, ook heel aardig. Ik ben dik tevreden over de praktijk.

goede tandarts en mondhygiëniste

prima en deskundige behandelaars

Prima geholpen

Snel en vakkundig geholpen

Heel mooie ervaring.

Op tijd, aardege medewerker, en mooie plaats.

Lieve en begripvolle medewerkers

Als ik iets niet leuk vindt..... Maar de mondhygiëniste en tandartsen houden echt rekening met je als je het onprettig vindt. Wat de ervaring toch weer iets prettiger maakt. Zou zeker niet naar een ander meer gaan

Prima geholpen

Kon redelijk snel tussen door al terecht, en goed geholpen.

Top omdat emanuel fantastisch is met de rust en kinde

Personeel is zeer vriendelijk .

Vriendelijke mensen, prima geholpen, verder geen commentaar

Goede en nette ontvangst

Nieuw bij deze praktijk, keurig ontvangen en duidelijke uitleg over gang van zaken. Intake onderzoek goed en deskundig afgehandeld. Voor vervolg behandeling is offerte toegestuurd zodat je weet waar je aan toe bent. Praktijk stuurt herinnering voor afspraken.

Altijd goed!

Mijn ervaringen bij onze tandarts is altijd goed.Hij stelt je op je gemak.Neemt eventuele klachten altijd serieus. Verder is al het personeel vriendelijk en kundig!

Tandheelkundige zorg verleent door aardige mensen een goed team

Ik kan telefonisch goed terecht, wordt aardig en geduldig te woord gestaan. Krijg een datum sticker, mail en herinneringsmails voor de afspraak. En kan ook altijd vrij snel voor een spoedafspraak terecht. Het is net geen 10 geworden, omdat er geen mannenblaadjes in de wachtkamer liggen.

Ik heb een prima behandeling gehad !,

Heel goed uitgelegd !

Altijd prima

Snel, goede uitleg, goede adviezen, goede apparatuur.

Vriendelijke behandeling

Als boven

Vriendelijk

Vriendelijk personeel, Kon vlot geholpen worden. Schoon, netjes, goede parkeer gelegenheid. Ben 2x geweest nog weinig ervaring met deze praktijk. Lijkt goed. Moest noodkroon, deze was er helaas dezelfde dag alweer uit. Over 2 weken krijg ik de definitieve kroon. Ga er vanuit dat deze jarenlang zal blijven zitten. Ga uit van het goede. Vr. Groet

Prima praktijk, het was de eerste keer dus heel veel kan ik niet zeggen, ze namen de tijd en goede uitleg wat ze gingen doen.

Een team die om mensen geeft

Mijn ervaring is dat ik liever naar de tandarts ga dan naar het ziekenhuis. Deze team stelt jou op je gemak en verteld bij elke handeling wat zij gaan doen. Dat is rustgevend en ze denken aan jouw wensen die jij voor wilt leggen. Je hoeft geen angst te hebben, want dit team stelt jouw gerust. Het zijn zeer professionele handelingen met moderne technieken. Je zult merken dat, waar je vroeger angstig voor was, nu vrijwel verdwenen tijd is. Het is gewoon een top team!

Excelente

Muy buena atencion, lugar limpio y puntuales.

Zeer vriendelijk personeel

Eerste consult gehad maar wat een verademing vergeleken mijn vorige tandarts. Gewoon meteen goede service en heel vriendelijk personeel.

Snel en prettig

Klinkt misschien raar voor een behandeling bij de tandarts, maar in dit geval was dat wel zo. Het was maar kort, geen pijn en goed geholpen.

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.