Ged

Mooi op tijd,

Fijne mensen heel netjes geholpen

"Je maakt bijna een vreugdesprongetje als je naar de Beiaard moet"

Prettige ontvangst en een fijne begeleiding bij de behandeling zelf. Het is ook prettig dat de handelingen tijdens een ingreep vooraf even aangekondigd worden. Prima dat er een paar dagen van te voren even een aankondiging via E-mail gegeven wordt dat er een afspraak op handen is.

Prima!

Wordt altijd vriendelijk en naar mijn mening vakkundig geholpen.

Snel en prettig geholpen met goed advies en kleine reparatie meteen meegenomen!

Bij tieval kon ik snel terecht, dat was al prettig. Het ging om een periodieke controle. Er is goede afstemming tussen de assistent en de tandarts. Na korte check werd mijn vraag voor kleine correctie meteen uitgevoerd en tevens een afspraak gemaakt met de prothese specialist (Kees). Nu kan ik weer klachtenloos een tijdje verder.

Tandartsassistent was top, vriendelijk en gebit weer netjes schoon gemaakt.

goed geholpen, kleine probleempjes worden gelijk verholpen.

goede zorg

goede uitleg, vriendelijk ontvangst, ...

Goede behandeling met goede uitleg en begrip

Ik ben erg bang voor behandelingen. Maar tandarts Vermeulen stelt mij altijd gerust en is erg lief voor mij. Ook de assistentes zijn altijd superlief. Bang zal ik wel blijven maar door hen wordt het wel dragelijker

Vriendelijk en snel

Medewerkers zijn vriendelijk, snel geholpen volgens tijd van afspraak. Tandarts en assistente heel lief voor de peuter, goed advies.

Prettige mensen

Ik ben nooit blij om naar de tandarts te gaan, beetje angstig maar voelde me rustig en vol vertrouwen.

Het was goed en snel verlopen

Vriendelijke ontvangst.

Goed geholpen.

Adequaat en volgens planning.

Professioneel, vriendelijk en gemakkelijk in contact.

Fijne praktijk, moet vriendelijk personeel.

Mijn ervaring was, dat ik op een fijne manier op mijn gemak gesteld werd, en dat er hoed werd uitgelegd wat er ging gebeuren.

Zeer duidelijke uitleg van Joost blij met top vakman uiterst voorzichtig en vakkundig

Héél goede 1e ervaring.

Prettige kennismaking en erg cliënt vriendelijk. 1e behandeling

Keurig op tijd volgens afspraak en goed geholpen

Prima geholpen

Prettige ontvangst en assistente vooraf wist waar ze mee bezig was. Goed gevoel bij alles

prima behandeling

prettige behandeling/bejegening.

Vertrouwd

Al jaren bij deze tandarts. Goede ervaringen mee.

Vriendrlijk

Mevrouw vermeulen altijd even aardig en de assistente ook

Prima ontvangst en behandeling door mondhygieniste Angela en tandarts Andrea

Vriendelijk en zorgvuldig!

heel goed

zeer tevreden, goede verzorging,

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.