prettig

Zoals altijd prettig en profesioneel geholpen

Je wordt goed geholpen ook aan de balie

Tandarts Joost vinden wij een hele goede Tandarts en legt alles goed uit,

goed uitgelegd hoe de behandeling wordt gedaan

goede uitleg, wordt gevraagd of u verdoving wil, daarna nogmaals goede uitleg over het te verwachten resultaat, was zeer tevreden.

Prima .

Vriendelijk en behulpzaam.

Duidelijk, rustig en professioneel

Ik had een combinatie van tandarts en ervoor Mondhygiëniste. Ze gaven duidelijk aan wat er ging gebeuren en deden rustig en professioneel hun werk. Bij m’n vorige woonplaats had ik een beetje botte tandarts maar bij deze praktijk wordt ik altijd prima geholpen.

uitstekend

uitstekend

Kundigheid

Met gepaste rust ben ik eerst doorvee mondhygiënist behandeld, waarbij elke handeling werd benoemd en ook bij de tandarts werd er duidelijk gecommuniceerd over de staat van mijn gebit. Duidelijkheid.

Top geregeld

Snel en zorgvuldig

Goed geholpen

Behandeling is prima verlopen, Carola is een fijne mondhygiëniste

was goed en professioneel

zie hierboven, was invalster voor Lisa IJpelaar

Prima vervanger van Lisa

Fijne mondhygiënist

Een zeer prettige ervaring

Een zeer prettige ervaring

Nooit echt fijn om te gaan maar wel goede zorg

Nooit fijn om naar de tandarts te gaan maar wel een fijne praktijk. Vriendelijke mensen met goede zorg

Snel en fijn geholpen

Zie boven

Vakkundige controle

Erg goed geholpen

Ik ben erg op mijn gemak gesteld omdat ik nogal zenuwachtig ben voor een bezoek aan de tandarts. Er werd ook rustig uitgelegd en zachtaardig te werk gegaan. Fijne ervaring. Ik weet haar naam niet maar ze is mondhygiënist en tijdelijk.

Goed geholpen, goed bevallen.

Voor het eerst bij de mondhygiëniste en als goed ervaren.

Een praktijk die meer dan 5 sterren waard is!

Zowel mijn tandarts als de mondhygiëniste Lotte zijn super vriendelijk en professioneel. Altijd een zeer fijne ervaring!

Prettig en betrokken.

Duidelijke communicatie, kundig en betrokken.

Professionele, kundige praktijk

Mijn dochter was van haar fiets gevallen en we konden direct terecht. Zeer kundig geholpen. Kan deze praktijk ter harte aanbevelen

Ná pijnklachten snel geholpen

Ondanks dementie goede uitleg

Kwaliteit met persoonlijke benadering

Gewone controle, dus geen bijzondere handelingen. Maar als altijd een gedegen, professionele aanpak met een heldere uitleg over de stappen die hij zet en wat zijn bevindingen zijn. Tegelijkertijd een persoonlijke benadering waardoor je je geen nummer voelt.

zeer tevreden

Allemaal vriendelijke mensen en goed geholpen

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.