Kwaliteit met persoonlijke benadering

Gewone controle, dus geen bijzondere handelingen. Maar als altijd een gedegen, professionele aanpak met een heldere uitleg over de stappen die hij zet en wat zijn bevindingen zijn. Tegelijkertijd een persoonlijke benadering waardoor je je geen nummer voelt.

zeer tevreden

Allemaal vriendelijke mensen en goed geholpen

Ik werd gerustgesteld

Ik was bang om de oude vulling eruit te laten halen en een nieuwe te laten maken, maar ik werd heel goed behandeld.

ervaring is voldoende

ervaring is voldoende met relatieve lange behandeling

Het was goed

Het was goed

Afspraak verliep geheel volgens planning

Zeer prettige benadering en de 2 afspraken waren opvolgend ingedeeld.

Goed, vriendelijke ontvangst,

Goed, prima, alles liep snel volgens afspraak en een vriendelijke ontvangst door iedereen die me heeft gesproken. Ben tevreden met mijn keuze.

Professioneel

Professioneel en prettig

Goede uitleg wat te doen,en het vervolg

Goed geholpen

Ben goed ontvangen en ben goed geholpen.

word gewoon goed geholpen

Wordt altijd vriendelijk en goed geholpen. Bij behandeling goede uitleg wat ze gaan doen en over de evt. kosten vd behandeling.

Uitstekende behandelingen.

Men stelt het welbevinden van de client centraal bij de behandeling. Stellen vaak de vraag: gaat het. Echt tevreden.

Goed was prima

Goed ontvangst en fijn geholpen

goede uitleg en zorg

dank!

Prettig

Prettig

Alles is top geregeld

Zeer goed.

Zeer fijne tandarts en assistentes

Altijd netjes en vlot geholpen

Wij komen hier al jaren. Er wordt naar je geluisterd en je wordt goed geadviseerd. Alles is er netjes, schoon en modern. En de tandartsen en hun assistenten zijn er vriendelijk en houden rekening met spanning bij de patiënten.

Altijd netjes op tijd en fijne manier van behandelen.

Hele fijne tandarts praktijk.

Fijn geholpen

Fijn ontvangst door Estelle en door zowel Dr. Vermeulen als Estelle heel prettig geholpen.

Heel erg prettig en vakkundig.

Vakkundig en heel erg prettig. Zowel aan de balie - de tandartsassistentes en niet te vergeten de tandarts zelf. Ik kan mij geen betere tandartsenpraktijk wensen.

Super goed

Altijd belangstelling vriendelijk en behulpzaam, vakkundig team

Extra kosten voor nazorg en rekening klopt niet.

Bij het plaatsen van implantaten hoort ook nazorg. Deze nazorg werd moeizaam georganiseerd en als extra consulten in rekening gebracht. Eenvoudige bepaling van stabiliteit van de implantaat werd als complexe behandeling in rekening gebracht.

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.