Heel goed

Vriendelijk personeel goed geholpen

Uitstekend professioneel

Al jaren tevreden !

Professionele toppers

Bij een halfjaarlijkse controle bleek bestaande vulling niet mooi meer aan te sluiten. Afspraak gemaakt om dit te herstellen. Zeer ( klant) vriendelijke medewerkers. Goede uitleg wat er gedaan gaat worden en doen serieus hun best het je zo aangenaam mogelijk te maken. Gewoon vakwerk Complimenten!

Ik kreeg goede adviezen.

Prettige praktijk.

Vriendelijk personeel en mooi op tijd binnen geroepen door een aardige tandarts , die de tijd nam alles nauwkeurig te controleren.

Solid, helpful and friendly

Every visit is a great experience. Painless treatment, great advice, professional approach. Best dentist experience in my life.

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? Yes

Zoals altijd goed en vakkundig geholpen

Snel geholpen en aardige medewerker

Goed en fijn

Waren hartstikke aardige en vriendelijke medewerkers

Heel goed

Ik ben blij met mijn mondhygiëniste Ze legt alles rustig en goed uit ik ik voel me daardoor op mijn gemak

Prima, deskundig

Goede praktijk met deskundige tandartsen

zeer persoonlijk en betrokken

ik voel me gezien en gehoord en er wordt meegedacht op persoonlijk niveau

Vriendelijk en vakkundig

Ik ben vriendelijk en vakkundig geholpen.

Karin en Nadine

Altijd heel aardig en legt altijd uit wat ze gaan doen.

Fijne moderne praktijk

Tandarts Is gewoon een fijne tandarts

Heb al vele jaren dezelfde tandarts. Hij verteld mij altijd wat hij gaat doen war ik erg prettig vin

Altijd een goed contact met dezelfde tandarts wat ik erg prettig vind. Ook luistert wat ik te vertellen heb. Wat mij betreft mag ons contact nog vele jaren diren.

Goede tandarts

Behandeling gehad vervangen van vulling. Goed geholpen door tandarts en assistente Mondhygiëniste carola Zeer tevreden

Vriendelijke mensen.

Goed te woord gestaan en fantastisch behandeld,ben ik blij mee. Helaas een gaatje,dus moet spoedig weer terug.

Goede uitleg voor mogelijke behandelingen

Goede uitleg voor mogelijke behandelingen.

Goed geholpen

Goed geholpen

Comfortabel

Al jaren een tandarts en assistentes waar ik graag in de ‘stoel’ zit.

Vriendelijke en deskundige behandeling

Tandarts en assistente namen de tijd om mij voor te bereiden op de behandeling, hebben voorzichtig de verdoving aangebracht en gecheckt of ik niets meer voelde.binnen 1 uur was ik klaar en kreeg nog goede adviezen mee

Prettige vakmensen

Ik wordt vriendelijk ontvangen, kan me zo aanmelden en ook zijn de specialisten op tijd. Alles wordt goed uitgelegd en ze denken mee

Zeer professioneel maar vooral vriendelijk

Ik ben verhuisd naar België, en heb daar een andere tandarts genomen. Gelukkig nam de Beiaard nog patenten aan, dus mijn vrouw en ik zijn weer heel snel terug naar deze praktijk

Prima maar wel afhankelijk van de behandelaar

Prima automatisering, afspraken maken en attent maken op komende afspraak. Prima en vriendelijke mondhygiëniste (heb ik nu) en vriendelijke tandarts. Je kunt niet alles op juistheid nagaan, maar gevoelsmatig is het er prettig

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.