Altijd een bijzonder prettige ervaring !!

Of ik nu bij Sandra kom of bij Marjolein. In beide gevallen tref ik bijzonder deskundige mensen aan die ook oog hebben voor de patient. Reeds vele jaren ben ik blij om daar patient te zijn.

Luistert, werkt adequaat

Benoemt wat hij gaat doen, werkt zorgvuldig

Goede tandarts

We zijn altijd erg blij met onze tandarts. Vriendelijk, attent en erg goed met kinderen. De receptioniste vond ik deze keer wat bot reageren.

Heel prima

Aardige mensen

Fijn geholpen

Gewoon vriendelijk geholpen

Nvt

Weer een andere tandarts

Ik heb steeds geen vaste tandarts en dat is niet prettig

Het is gewoon een fijne tandarts

Al jaren super

Een ,voor zover mogelijk,fantastsche ervaring

Een afgebroken tand weer keurig gevuld

Prima geholpen op een vakkundige manier

Ik ben geen held wat tandartsbehandelingen betreft, maar Hans Leemans stelt me altijd gerust. Doet het rustig aan en vertelt duidelijk wat hij doet. Mijn verstandskies is eruit, pfft, maar totaal geen napijn gehad. Super!

Tot nu toe altijd goed behandeld geweest en aardig personeel

super

Er wordt ontzettend rekening met je gehouden en door de Mondhygiënist die zeer bekwaam is voel ik me zeer op mijn gemak . en dat is een prestatie op zich. Dank je wel

Op tijd, vriendelijke arts, geweldige assistente en geweldige service

Ik werd enorm gerustgesteld en de hele ervaring was prettig

Erg fijne tandarts

Altijd prettige sfeer, veel tekst en uitleg over wat er gebeurt. Qua Innovatie lopen ze niet voorop maar wordt ruimschoots goed gemaakt door kennis en ervaring en de omgang met cliënten.

fijn om nu vaste tandarts te hebben

nu een paar keer zelfde tandarts gehad en dat is fijn

Loes is een fijne tandarts

In alle opzichten tevreden

In alle opzichten tevreden

prettig geholpen.

De tandarts zag een gaatje, heeft het meteen gevuld. Dat was heel fijn.

Goede uitleg

Tijd wat er aan de hand is en duidelijk de opties die er mogelijk zijn

Zeer snel geholpen

Nieuwe vulling geplaatst nu afwachten wat resultaat is

zakelijk en vriendelijk

gewoon zo houden

Zeer sympathieke en kundige mondhygiëniste

Fijne afspraak gehad, mondhygieniste was erg sympathiek en kundig. Ik heb echter wel een issue met de poets instructie die ik aan het einde -ongevraagd- kreeg, aangezien dit ongetwijfeld in rekening wordt gebracht en ik dat totale onzin vind.

Alles goed

Mondhygiënist heeft ook de controle gedaan

Welke tandarts je ook hebt alle zijn top

Ik heb al meerdere behandelaard gehad en alle zijn perfect.

Fijne mensen

Fijne en deskundige personeel

Wielkamp 1 c

5301 DB Zaltbommel

Over Tandartsenpraktijk De Wielkamp

Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.