prima behandeling
Veel aandacht voor controle en stukje kies eraf.
Goede tandartspraktijk.
Nvt
goed ontvangst - weining wachttijd - vlotte behandeling met goede uitleg. Betreft de naam van de persoon die mij behandeld heeft. Ik denk dat het deze mevrouw/mejuffr was ivm haar aziatisch uiterlijk wat past bij de naam
Geweldig en altijd vriendelijk.
Snel en vriendelijk geholpen
Mijn ervaring bij tandarts is naar tevredenheid.
Altijd goed, netjes, verzorgend, vriendelijk
Tandarts wilde alles zelf doen, reageert onvriendelijk op assistent dat hij het wel doet Werdt hier onrustig van Ook was hij gehaast, niet nauwkeurig Deed mij ook pijn, voelde lip bijna scheuren Heb hier een opmerking over gemaakt En op het einde als tip meegegeven dat hij beter met zijn assistente samen moet gaan werken Was een onplezierige ervaring Hoop dat deze Tandarts gauw vertrokken is
Ik zit al 23 jaar bij tandarts Leemans. Hij altijd vriendelijk, leuk met kinderen (inmiddels pubers). Hij bespreekt altijd war Hij ziet en gaat doen en is heel kundig
De sfeer tussen de tandarts en de assistente was "ijzig". Geen gezellige sfeer.
Mijn plotseling afgebroken kies/vulling kon snel weer in orde worden gemaakt. Goed en vriendelijk geholpen.
Zeer vriendelijke en vakkundige mondhygieniste die de tijd neemt voor de behandeling en goed luisteren kan. Met een goed gevoel weer naar huis.
Ik vind het best lastig dat ik de laatste keren steeds een nieuwe tandarts had. Vooral voor mijn zoontje van vier jaar. De laatste tandarts waar ik ben geweest heb ik als minder zorgvuldig ervaren dan de tandartsen die ik daarvoor gewend was (ik weet zijn naam niet, sorry). Ik twijfelde of hij mijn gebit wel voldoende goed onderzocht. Ook verwijderde hij geen tandsteen, reinigen mijn gebit niet en controleerde niet of mijn spalkje goed zat (is dat iets waar ik dan apart om moet vragen? Ik ben gewend dat dat gewoon gebeurt). Dat gaf wat verwarring allemaal. Hij was verder wel vriendelijk in contact. Ik twijfel door alle wisselingen of ik binnen de praktijk wil blijven en of ik de praktijk zou aanbevelen.
Mijn controle was prima, leuk gesprekje nog gehad ook!
ik had een invaller van Loes hij hete met zijn voornaam André? hij was heel vriendelijk en legde alles goed uit en de assistente stelde mij op mijn gemak want ik was heel zenuwachtig al met al ik had een goede ervaring
Goede ervaring met mijn tandarts. Ze is duidelijk en vriendelijk.
Ik had een invaller of is het een stagiaire? Zijn Nederlands was niet altijd even goed verstaanbaar. Hij vroeg mij of ik weleens bij een mondhygiëniste geweest ben. Hierop zei ik nee, mijn vorige tansartsen hebben dit nooit voorgesteld. Hij vroeg mij of ik hierover wil nadenken, waarop ik zei dat ik dat wel wilde. Wat schetst mijn verbazing toen ik bij de balie een nieuwe afspraak wilde maken. De assistente had doorgegeven dat ik naar de mondhygiëniste moet. Laten we een ding voorop stellen; ik moet helemaal niets. Als ik met de tandarts afspreek dat ik erover na ga denken kan het niet zo zijn dat een assistente gaat bepalen dat iets moet.
Nette service Goede adviezen
Ontvangst was weer uitstekend. Zonder dat vooraf was gemeld bleek er sinds twee jaar al weer de derde nieuwe tandarts mij te ontvangen. Er is niet in het dossier gekeken. Vorige keer was er namelijk aangekondigd dat een behandeling besproken zou worden. Daar is geen aandacht aan besteed. Ik stond binnen 3 minuten weer buiten.
Iets later dan de afspraak begonnen. Er is geluisterd naar mijn klachten en adequaat verholpen. Prima gedaan.
Ik ben snel en goed behandeld voor mijn klacht.
De inval tandarts was erg vriendelijk tegen mij en mijn dochter.
Wielkamp 1 c
5301 DB Zaltbommel
Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.