Ook een leuk gesprekje gehad over de Grutto !

prima keurig op tijd, en goed overleg wat er aan scheelt en wat er aan moet gebeuren

Goed , kundig

Geen

zoals altijd prima service en werk

zowel onze tandarts alsmede de mondhygieniste heeft ons prima geholpen

goed en vriendelijk

Een vriendelijke ontvangst bij de receptie. Een duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren bij de behandeling en vriendelijke benadering van de patiënten.

Gewoon prima

Als altijd goed vakkundig en vriendelijk

goed geholpen

Zoals altijd weer goed geholpen.

Vriendelijke mensen achter de balie. Mondhygiëniste Bernadette is altijd vrolijk, geïnteresseerd en efficiënt.

Weinig wachttijd, goed en deskundig personeel. Vriendelijk

Dit is dus exact wat een praktijk moet hebben, goede ligging met voldoende parkeer gelegenheid, leuk balie personeel en assistenten plus uitstekende behandelaars...

Prima!

In principe kom ik liever niet bij de tandarts maar helaas had ik een gaatje. bij bellen kon ik direct de volgende dag terecht. Door de tandarts kundig geholpen. Personeel altijd vriendelijk en behulpzaam.

correct

geen lange wachttijd. goede uitleg van wat er gedaan moest worden

Professioneel en prettig

Prettig geholpen. In elke stap meegenomen waardoor het vertrouwd aanvoelde.

Heel erg goed

Prima.

Perfecte service

Bezoek aan de mondhygiëniste en de tandarts was efficiënt en uiterst plezierig

Weinig communicatie rondom plannen.

Voor kunstgebit meerdere keren langs geweest maar helaas was er weinig informatie over wat nu precies de bedoeling was en wat de kosten worden.

Vriendelijk en legde alles goed uit

De mond hygiëniste kwam ook nog even kijken daar was ik een dag eerder geweest Ik weet geen namen

Wat je er verwachten mag.

Goed geholpen. Deskundig advies. Conform afspraak.

Goede en snelle service

Meelevend personeel, proberen echt te kijken wat het beste is voor de patiënt. Snelle service, korte wachttijden. Fijne eerste kennismaking!

Snelle afspraak. Fijne mondhygieniste

Altijd fijne tandarts praktijk. Je bent snel aan de beurt. Ze nemen de tijd en met kinderen erg leuk en geduldig.

Best

Nadat de apparatuur niet werkte, verhuisd naar de andere behandelkamer. Goed opgelost.

Hele fijne ervaring

Hele fijne manier van omgaan met patiënten, duidelijke uitleg van te voren en ook tijdens de behandeling.

Kortenhoevenseweg 59 A

4128CN Lexmond

Over Tandartsenpraktijk Lexmond

Tandartsenpraktijk Lexmond is een moderne praktijk die zich volledig gespecialiseerd heeft in het behoud van een mooi, gezond en sterk gebit. Een ervaren team van tandartsen en medewerkers staat daar garant voor. Patiëntgerichtheid en kwaliteit staan in onze praktijk voorop. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen en er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. We werken met de modernste apparatuur en behandelingen worden gedaan met de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.