Super , het andere bericht was te lang.

Allereerst hartelijk dank voor de voor mij snelle hulp van de tandarts .ook de tanden schoonmaken was anders , maar super .niet met een maag vol water . Tot volgende keer.

UITSTEKEND

UITSTEKEND

Prima Tandarts.

Niets in het bijzonder. Gewoon goed.

snel; goed

Ik ga elke keer weer tevreden naar huis

Prettige behandeling waarbij je van minuut tot minuut op de hoogte wordt gehouden van dat wat er gebeurt. Geen onnodige behandelingen, maar eerlijke voorlichting over wat kan en wat niet. Prettige assistentes en baliemedewerkers en fijne tandarts.

in een woord goed

Goed afgezien van te langzaam afzuigen jaren geleden; ik stikte bijna. Ik heb bij voorbaat al mijn twijfels over de aangezochte tandarts in Driebergen. Hoewel mijn emailadres daar bekend is, laat hij of zij mij al 5 maanden in onzekerheid. Kennelijk een domme geleerde zonder enige levenservaring. (Uitspraak van een gemeenteraadslid.)

Vriendelijk, behandelingen worden met zorg en aandacht uitgevoerd

Goedeervaring en top advies gehad

Zakelijk en duidelijk.

Kort bezoek ivm afgebroken vulling kies. Goed onderzoek en duidelijke uitleg.

Zeer vriendelijk personeel

Een hele fijne tandartspraktijk.. het personeel is zeer vriendelijk

Word goed geholpen Denken mee

Erg fijn en geruststellend

Word op eem rustige en geruststellende manier geholpen.

Deze keer was dat goed.

Ervaring was deze keer goed: duidelijke beoordeling van de situatie en reële schets van behandelplan. Het is echter in het verleden vaak minder goed gegaan: steeds andere behandelende tandarts en soms zeer zakelijke, weinig persoonlijke benadering. Kortom: je kunt het goed treffen maar ook minder.

Fantastisch

Zoals ieder half jaar prima. Fijn contact met het personeel, afspraak loopt op tijd. Ben zéér tevreden

Geweldig geholpen door tandarts Kalis

Vond het zo fijn dat hij het gevoel gaf hij alle tijd voor je neemt, alles goed uitlegt, zeer vriendelijk, hele fijne tandarts, vooral bij die vervelende behandelingen als wortelkanaalbehandelingen…

Kwaliteit, vriendelijk en patiëntgericht

Ik kom al vele jaren in Tandartsenpraktijk Lexmond en ik ben zeer tevreden. Zowel bij de mondhygiëniste en ook bij de tandarts

Geen

Goede ervaring

Eindelijk geen klachten

Correct en deskundig geholpen

Ik ben tevreden

Ok

Nvt

Ik ben goed behandeld door de mondhygieniste

Ík werd op tijd behandeld. En het schoonmaken van het gebit ging goed.

Zowel door tandarts Nico als mondhygieniste Astrid uitstekend geholpen.

Vriendelijk, deskundig en efficient

Prima werk verricht.

Afspraak gemaakt voor controle en mondhygiënist. Een tussentijd van een half uur. Vond ik geen probleem. Bij aankomst heeft de mondhygiënist haar lunch verplaatst om mij spontaan van dienst te zijn zodat ik niet hoefde te wachten! Fantastisch.

Iedereen vriendelijk en vlot

Vanaf binnenkomst baliemedewerkster, tandarts en mondhygiëniste en weer baliemedewerkster correct vriendelijk duidelijk en vlot.

Great professional service

Great location, helpful staff, amazing talented expert dentists and mouth hygienist. Highly recommended by me.

Kortenhoevenseweg 59 A

4128CN Lexmond

Over Tandartsenpraktijk Lexmond

Tandartsenpraktijk Lexmond is een moderne praktijk die zich volledig gespecialiseerd heeft in het behoud van een mooi, gezond en sterk gebit. Een ervaren team van tandartsen en medewerkers staat daar garant voor. Patiëntgerichtheid en kwaliteit staan in onze praktijk voorop. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen en er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. We werken met de modernste apparatuur en behandelingen worden gedaan met de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.