Prettige en vlotte behandeling

De behandeling verloopt altijd plezierig. De tandarts is erg vriendelijk en legt goed uit wat hij aan het doen is.

Goede ervaring

vriendelijk en niet veel last gehad

super snel geholpen met veel aandacht

Kon meteen de volgende dag terecht. Ik voelde me als mens gezien en gehoord. Ze namen de tijd voor me. Rekening viel heel erg mee.

Goede tandartsenpraktijk

Goede tandartsenpraktijk

Vriendelijk en snel

Hartelijk, gezellig en goed!

Mondhygiëniste die vroeger zelf bang was voor de tandarts. Werkt heel precies en heb geen pijn gevoeld! Lekker gezellig gekletst al is dat voor mij vaak wel iets lastiger in een tandartspraktijk. De speciaal voor haar bestelde roze handschoenen en binnenkort ook roze mondkapjes maken het af! Het geeft een kijkje achter de schermen en het is leuk te horen dat ze niet zo stijf zijn daarin! De preventieassistente heeft mij er met goeie uitleg van overtuigd dat ik toch echt moet gaan stoken. Iets wat ik alvorens de afspraak maar overbodig vond. En de tandarts is ook altijd vriendelijk! Verder heb ik daar niet heel veel over te zeggen want na de mondhygiëniste of preventieassistente, doet dat bezoek meer aan als een 2 minuten ritje in een iets wat te rustige achtbaan. (Het blijft een leuke stoel!)

Plezierig en vakkundig en service gericht.

Het was een prettig bezoek.

Het bezoek was positief.

top

We wareen zelf aan de vroege kant en daar werd gelijk op ingespeels wat heel fijn is. Verder word er altijd goed gekeken naar de tanden

Vriendelijk en vlotte controle

Op tijd geholpen door vriendelijk personeel.

Vakkundig en zorgvuldig

Pijnloos

Vriendelijk, kundig en communicatief vaardig.

Fijn en professioneel.

slecht

controle in 2 min. afgerond wil beslist fotos maken want dat levert weer extra op

Matig

Bij een bezoek wordt er ondanks dat er nog tijd is niet een extra behandeling gedaan.

Tevreden met behandeling.

Behandeling zorgvuldig en goede uitleg. Prachtige behandelruimte ook. Enig punt voor verbetering: Graag wel op afgesproken tijdstip beginnen. 8 minuten wachten is natuurlijk best te doen, maar ik vind het toch vervelend. Er kan natuurlijk altijd een behandeling uitlopen. Maar dan waardeer ik het zeer als dat even gemeld wordt.

vakwerk en klantvriendelijk

vakwerk en klantvriendelijk

Vriendelijk

Tandarts doet zijn best, maar ik houd pijn

deskundig en vriendelijk, goede tandartspraktijk

alleen maar goede ervaringen de afgelopen 5 jaar in deze praktijk

correct

Betrokken en gedegen behandelingen

Ik wordt zowel bij mondhygiëne en de tandarts altijd erg goed behandeld en de betrokkenheid stel ik ook erg op prijs

Zeer teleurstellend behandeld

Ivm ziekte van de tandarts (kan gebeuren )werd mijn afspraak voor behandeling geannuleerd en er werd een nieuwe afspraak voor mij gepland, dit bleek door de assistente als controle afspraak te zijn ingevoerd, ik kreeg van de tandarts te horen dat hij geen tijd had voor de behandeling, alleen maar voor controle, en werd met een excuus voor het ongemak afgepoeierd en mocht onverrichter zake het pand verlaten, nogmaals zeer teleurstellend.

Vriendelijke bejegening

De preventie medewerker Mariëtte werkt geduldig en ze geeft waar nodig uitleg en advies. De tandarts is vriendelijk en legt duidelijk uit welke behandeling er nodig is en waarom.

De Wilde Hoeke 12

9022 AX Mantgum

Over Tandartsenpraktijk Mantgum

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandartsenpraktijk Mantgum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!