Gewoon prima

Gewoon prima

Vriendelijk en kundig personeel

Geholpen op bijna de afgesproken tijdstip

Zorgvuldig

Snel geholpen

Ik moest mijn controle afspraak afzeggen. Een week later kon ik al weer langskomen. Top praktijk met vriendelijk personeel. Ze denken goed mee en helpen je snel.

Snel en goed geholpen

Een tandarts die direct met een oplossing komt.

Heb kunstgebit boven en onder ook op brug op inplantaten tandarts ziet even zegt ziet er prima uit oh nee zie daar een beetje tandplak volgend jaar maar dubbele afspraak maken en doet verder niks klaar binnen de 5 min Maar ik denk dat ik volgende keer beter afspraak met mondhygiënist kan maken die het direkt schoonmaskt en als er meer aan de hand is stuurt die mij wel naar tandarts. Groetjes. J Merkus

Altijd top behandeld.

Fijne plek om te komen. Leuke meiden achter balie en assistenten ook. Kom er ongeveer al 30 jaar, duzzz prima tandartspraktijk.

Ik heb angst voor de handelingen van de tandarts,maar het viel me erg mee.

De behandeling was naar mijn tevredenheid.

Toch heb ik een opmerking. Ik heb een plaatje, en dat moest worden bijgeslepen, omdat het niet goed paste. Dit is in december gebeurd. In januari had ik de jaarlijkse controle, en moest het nog een keer worden bijgeslepen. Dit is mij weer in rekening gebracht, en dat viel me tegen. Voorheen werd er tegen me gezegd, als het niet goed is weer komen, en dan werd het zonder rekening verholpen. Waarom is dat nu niet meer zo? Maar nogmaals, de behandeling zelf, niets op aan te merken.

Ok

Mijn bovenkaak is hier en daar wat ontstoken Als het niet op korte termijn verdwijnt meld ik mij

Positief

Vriendelijke tandarts, ik werd goed en vlot geholpen en goed advies.

Zeer goed zoals altijd

Alles altijd goed geregeld goede praktijk niets op aan te merken

Duidelijk passend en adequaat

Prima behandeld door de mondhygiënist.

Na een tijdje minder goede mondzorg door mezelf tóch hét roer omgegooid! Prima geholpen en begeleiding door de mondhygiënist van tandartsen praktijk Mantgum!

prettig en deskundig

Merkwaardig dat in onderstaande lijst de namen van de tandartsen een achternaam hebben en die van de mondhygIënisten e.d. niet. Een discriminerend onderscheid!!

Binnen 5 minuten stond ik weer buiten met een gevulde kies.

Er was een stuk kies afgebroken en de tandarts gaf aan dat dit prima zonder verdoving kon en dat klopte. Niks gevoeld!

Prettig behandeld

Ik was al lange tijd niet geweest, maar werd met spoed geholpen. Aardige mensen.

Prettig en duidelijk

Mijn broer met lvb wordt goed begrepen en er wordt op een voor hem prettige, begrijpelijke en duidelijke manier gecommuniceerd.

Lang wachten, maar een goede behandeling gehad.

Het loopt vaak uit, soms een half uur wachten, maar de behandeling is goed.

Christina stelt mij op mijn gemak en dat is fijn.

Ook heeft zij mijn gaatjes goed hersteld. Ze gaat deskundig te werk.

Prima geholpen.

Voortreffelijk geholpen

De Wilde Hoeke 12

9022 AX Mantgum

Over Tandartsenpraktijk Mantgum

Voor een gezond én mooi gebit! Bij Tandartsenpraktijk Mantgum zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!